SLAVIO SE TRIPL-DABL: Odabrano društvo se okupilo kako bi proslavili Jokićev uspeh, samo da vidite ko je bio!
Foto: Printscreen/Instagram/misko4raznatovic

LEPO

SLAVIO SE TRIPL-DABL: Odabrano društvo se okupilo kako bi proslavili Jokićev uspeh, samo da vidite ko je bio!

U istoriji NBA nijedan igrač nije ponovio Nikolin učinak sa večerašnje utakmice: 46 poena, 12 skokova, 11 asistencija, 4 blokade i 3 ukradene lopte

Objavljeno:

Nikola Jokić je ponovo imao neverovatnu partiju u NBA ligi. Postigao je 46 poena Nju Orleansu uz tripl dabl i stao rame uz rame Viltu Čemberlenu, koji je jedini centar pre njega koji je uspeo da ostvari tripl-dabl uz najmenje 40 postignutih poena.

Posle meča je bilo povoda za slavlje, pa i ne čudi što se okupila ozbiljna ekipa oko Nikolinog agenta Miška Ražnatovića, koji je podelio fotografiju sa večere na Instagramu. Uz Nikolu su tu bila i njegova braća, Strahinja i Nemanja, ali i Nemanja Bjelica, Dejan Milojević, Vlatko Čančar, kao i jedan njihov prijatelj, Žarko Drašković.

Večeras skromna proslava istorijskog tripl-dabla Nikole Jokića u dobro poznatom društvu. U istoriji NBA nijedan igrač nije ponovio Nikolin učinak sa večerašnje utakmice: 46 poena, 12 skokova, 11 asistencija, 4 blokade i 3 ukradene lopte. Samo u četvrtoj četvrtini i produžetku je postigao 30 poena sa šutem 10 od 11 - ponosno je poručio Miško Ražnatović.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.