Radonjić nije razmišljao što neće biti Vujoševića u derbiju!

Zahteva pobedu od igrača

Radonjić nije razmišljao što neće biti Vujoševića u derbiju!

Trener crveno-belih je dan uoči duela sa Partizanom izjavio da njegova ekipa ne može da odigra gore nego što je igrala protiv Himkija
Objavljeno:

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da njegovi košarkaši protiv Partizana žele da adekvatno reaguju posle ubedljivog poraza od Himkija u Evroligi. - Svesni smo da ovo nije obična utakmica i adekvatno želimo da odgovorimo onome što nas očekuje. Posle poraza od 38 razlike od Himkija idemo na derbi sa jasnom ambicijom da pobedimo. U derbiju se zaboravlja šta je bilo pre njega i odnos kvaliteta pada u vodu jer igrači izlaze na parket sa možda i najvećom motivacijom - rekao je Radonjić.

On je kazao da pred susret sa Partizanom ne postoji poseban pritisak, a da bitan detalj za Zvezdu može da bude to što će mnogi igrači prvi put igrati "večiti" derbi. - Maksimalno moguće smo uradili da budemo bolji nego protiv Himkija. Očekujem da budemo malo bolji, jer jednostavno, nije moguće da to bude drugačije. Nadam se da ćemo motivacijom, koncentracijom i odgovornom igrom doći do bodova. To nam je najvažnije - kazao je Radonjić.
Saša Pavlić Koky
Novinare je zanimalo da li će Radonjiću biti čudno što na klupi Partizana prvi put neće biti Duško Vujošević. - Imam previše obaveza u svom timu da bih razmišljao o tome. Spremamo se za Partizan onako kako treba. Izuzetno poštujem Partizan i sve što je uradio svih ovih godina - rekao je Radonjić. Utakmica se igra u utorak u 18.00 u hali Pionir. Ulaznice neće biti u slobodnoj prodaji, a navijačima Partizana će biti dodeljeno 300 karata. (Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.