POSTOJI PROBLEM! Otkriveno zašto Vasa Micić nije otiša u NBA!
Vasilije Micić, Foto: Profimedia

NEVEROVATNO!

POSTOJI PROBLEM! Otkriveno zašto Vasa Micić nije otiša u NBA!

Miško Ražnatović objasnio zašto MVP Evrolige još uvek nije zaigrao za Oklahomu

Objavljeno:

Miodrag Miško Ražnatović, jedan od najuticajnih košarkaških menadžera i vlasnik agencije "Beobasket", dao je opširan intervju za "Basketnews.com" u kom je govorio i o razlogu zbog kog Vasilije Micić još uvek ne igra u NBA ligi, pored fantastičnih partija u Evroligi.

Ražnatović je objasnio da je tu problem do Oklahome, koja polaže prava na srpskog plejmejkera, pa Micić bez njihove ponude, ili trejda u neku drugu franšizu ne može da nastupi u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu.

Miško Ražnatović
foto: Dado Đilas

- Nema sumnje da je NBA sjajna liga i mnogo bolja nego ono što mi imamo u Evropi. Ali, i dalje postoje situacije gde tim ima prava na vas, vi ste najbolji igrač u Evropi, ali oni neće da vas trejduju niti da vam daju ponudu. I onda nikada ne zaigrate u NBA ligi, iako ste bolji od 80% igrača koji igraju tamo. To nije fer.

Dodao je i da se taj uglavnom završava dogovorom igrača i kluba, ali u nekim slučajevima se to i ne dešava, pa sve dok Micić i Oklahoma ne budu pronašli zajednički jezik, srpski plejmejker će ostati u Evroligi.

- Generalno, uvek je to džentlmenski sporazum, ali nekada i nije. Ako Oklahoma ne želi da mu da ponudu ili da ga trejduje, on ostaje zarobljen u Evropi - zaključio je Ražnatović.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.