Berić: Vujoševića nismo mogli da platimo, toliko je skup!

o bivšem treneru i večitom rivalu

Berić: Vujoševića nismo mogli da platimo, toliko je skup!

Zamenik predsednika Partizana rekao je da je klubu trebao novi početak i da crno-beli nikad neće slediti primer večitog rivala kako bi poboljšali finansijsku situaciju
Objavljeno: 09:30h

Odlazak Duška Vujoševića iz Partizana i dalje nije prežaljen kod mnogih navijača kluba iz Humske. Trofejni trener je za simpatizere crno-belih boja predstavljao sinonim za uspeh, a o njegovom odlasku se i dalje priča. Miroslav Berić, koji je dolaskom Nikole Pekovića u klub postavljen za njegovog zamenika, rekao je za dnevni list Sport da je odlazak Vujoševića bio zasnovan na tome da klub mora da krene od nule.

- Želeli smo novi početak. U svemu. Saša Danilović je posle 15 godina napustio klub, bilo je očekivano da krenemo od nule. Sa ove distance mislim da nismo pogrešili. Jednostavno nismo mogli to ni finansijski da ispratimo. Hteli smo da damo šansu mladom treneru, a nismo doveli nikoga ko nije iz Partizana. To je bio logičan tok stvari. To ne umanjuje ništa što je Dule uradio. On ovde uvek ima počasno mesto. Nadam se da ćemo jednog dana pričati o Peri Božiću kao što pričamo o Duletu - rekao je Berić. Zamenik predsednika Partizana rekao i je da crno-beli nikada neće koristiti model Crvene zvezde (zamrzavanje kluba) u pokušaju da se dug što brže smanji.
Beta/Branislav Božić
- To Partizan nikad neće uraditi. Tako razmišljamo. To bi moglo samo na neku silu. Javnost mora da zna da niko u klubu to ne želi da uradi. Idemo maksimalno poštenim odnosom - zaključio je Berić. (Espreso.co.rs / Izvor: Sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.