MADAR ODUŠEVLJEN ATMOSFEROM U PIONIRU: Stvarno je sjajno igrati ispred ovakvih navijača, važna pobeda!
Foto: Starsport©

lepo

MADAR ODUŠEVLJEN ATMOSFEROM U PIONIRU: Stvarno je sjajno igrati ispred ovakvih navijača, važna pobeda!

Sam Madar istakao je da je ova pobeda više nego važna nakon dva vezana neuspeha u Evrokupu

Objavljeno:

Košarkaši Partizana sinoć su bez ikakve drame stigli do veoma ubedljive pobede u Evrokupu protiv Morabank Andore pred skoro krcatom dvoranom "Aleksandar Nikolić". Reklo bi se - baš ono što je crno-belima i bilo potrebno, nakon poraza od Huventuda pre sedam dana i nešto slabije partije za vikend protiv Borca u ABA ligi.

Jedan od igrača koji je vrlo često dizao navijače na noge bio je i Jam Madar. Izraelac je susret završio sa 15 poena, a na to je dodao po četiri skoka i asistencije i bio je jedan od ključnih faktora trijumfa crno-belih.

Nekoliko puta je proslavljao zajedno sa publikom, baš kao na kraju treće četvrtine, kada je uspeo i da "iznervira" svog trenera Željka Obradovića. Najtrofejniji evropski stručnjak se dotakao i tog momenta na konferenciji za medije, ali nije zamerio veličanstvenom Izraelcu.

Sam Madar istakao je da je ova pobeda više nego važna nakon dva vezana neuspeha u Evrokupu, a za svoju igru - da uvek mora da bude na vrhu kada igra za Partizan.

- Za nas je bilo jako važno da dođemo do pobede posle dva vezana neuspeha u Evrokupu. To je ono što je bilo najvažnije. Pokušao sam da odigram što je bolje moguće. Kada igrate za ovakav tim, morate uvek da ste na nivou - počeo je bek.

KK Partizan, Jam Madar
foto: @Starsport/Srđan Stevanović

Naravno, pohvale su otišle i na račun nestvarnih Partizanovih navijača, koji su još jednom u dvorani "Aleksandar Nikolić" napravili atmosferu za pamćenje.

- Stvarno je sjajno igrati ispred ovakvih navijača, to nam daje toliko toga na terenu. Njihova podrška je neverovatna - rekao je Madar.

Za sedam dana sledi Kup Radivoja Koraća u Nišu, gde Partizan očekuju neki važni dueli, počevši od četvrtfinala u petak protiv Borca iz Zemuna.

- Nadam se da će nam ova pobeda pomoći da nastavimo sa dobrim partijama. Imamo važne utakmice u Kupu. Znamo šta treba uradimo i sigurno je da ćemo biti spremni - zaključak je Madara.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.