JOKIĆ PROGOVORIO O MVP TRCI! Srbin LJUT zbog poraza, ne zanima ga ništa drugo!
Nikola Jokić, Foto: Profimedia

samokritičan!

JOKIĆ PROGOVORIO O MVP TRCI! Srbin LJUT zbog poraza, ne zanima ga ništa drugo!

Srpski as ne voli priču o individualnim priznanjima

Objavljeno: 09:44h

Denver je zabeležio drugu poraz u nizu, ovog puta od Nju Orleansa, 113:105, uprkos sjajnoj partiji srpskog asa Nikole Jokića.

Centar Denvera je zabeležio 25 poena, a jedna asistencija mu je nedostajala za novi tripl-dabl, a posle meča je dobio i pitanje koje ne voli...

- Nismo bili dobri. Čak iako smo postigli skoro 20 trojki, to nije bilo dovoljno- kaže Jokić.

Dosta toga u igri Denvera nije bilo na željenom nivou.

- Što se tiče same utakmice, bila je to neka spora utakmica, barem tako mi se činilo. Živeli su u našem reketu, jako su lako davali poene, činilo mi se kao da svaki put to rade lako. U nekim situacijama kao da nismo izlazili na šut, prvo ja, pa onda svi ostali. Imali smo šanse na kraju, promašili smo neke otvorene šuteve, oni nisu. Tu je bila razlika- smatra Jokić.

MVP prošle sezone smatra da su olako pravljene greške uticale na krajnji ishod susreta.

- Imali smo dosta olako izgubljenih lopti. Ona nam je prosto izmicala iz ruku, čak i prilikom driblinga i uobičajenih dodavanja, bacali smo je u nivou kolena, to je bilo vrlo loše. Bio je jedan detalj kada smo napravili potpunu zbrku u odbrani, olakšavali smo im da postižu lake poene- rekao je Nikola rekavši i da ne razmišlja o MVP konkurenciji i da je koncentrisan isključivo na naredne mečeve.

U nedelju sledi novi susret, u goste im dolaze Bruklin Netsi.

- Utakmica sa Netsima je u nedelju u 21.30. Imamo trening do tada da se spremimo, nadam se da ćemo biti bolji- zaključio je Jokić.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.