DONESENA JE KONAČNA ODLUKA: Poznato je gde će biti odigrano finale Evrokupa!
Foto: Logo

definitivno

DONESENA JE KONAČNA ODLUKA: Poznato je gde će biti odigrano finale Evrokupa!

Do kraja grupne faze Evrokupa ima još šest kola. Naredne nedelje Partizan igra protiv Andore, a potom sledi pauza u takmičenju zbog Kupova širom Evrope

Objavljeno: 16:29h

Format Evrokupa ove sezone izazvao je dosta peripetija. Dve grupe od po 10 timova bori se za plasman u eliminacionu fazu gde se igra samo jedna utakmica na terenu boljeplasiranog tima iz prve faze takmičenja.

Pitanje je bilo samo gde će biti odigrana finalna utakmica. Bilo je priče da će se finale igrati kada i Fajnal-for Evrolige, ali po svemu sudeći. od toga se odustalo.

Kako kažu informacije iz Španije, finale Evrokupa biće održano na parketu tima sa najboljim učinkom u grupnoj fazi takmičenja, pod uslovom da prođe kompletnu eliminacionu fazu koja se igra na samo jednu pobedu. Trenutno je to Huventud koji ima 10 pobeda i samo dva poraza. Na drugom mestu je trenutno Partizan sa osam pobeda i četri poraza. U Grupi B prva je Gran Kanarija sa devet pobeda i dva poraza.

Do kraja grupne faze Evrokupa ima još šest kola. Naredne nedelje Partizan igra protiv Andore, a potom sledi pauza u takmičenju zbog Kupova širom Evrope.

Finale će biti održano 11. maja.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.