NAKON ČARKI I FRKE SA GUDURIĆEM OGLASIO SE AMERIKANAC - Moja reakcija je bila PRIMERENA! (VIDEO)
KK Fenerbahče, Foto: Tweet / Eurohoops

evroliga

NAKON ČARKI I FRKE SA GUDURIĆEM OGLASIO SE AMERIKANAC - Moja reakcija je bila PRIMERENA! (VIDEO)

Oglasio se Amerikanac Kajl Hajns koji je najburnije reagovao na ponašanje Marka Gudurića, čime je došlo do van sportskih varnica na terenu.

Objavljeno: 08:12h

Fenerbahče je u gostima savladao Olimpiju Milano sa 71:60, u poslednjim trenucima meča, sukob je izazvao srpski košarkaš Marko Gudurić time što je dobacivao, gestikulirao ka Etoreu Mesini provocirajući trenera italijanske ekipe ćime je došlo do "opšte frke" na terenu.

Jedan od najžustrijih da odbrani trenera bio je Amerikanac Kajl Hajns koji se sada i oglasio:

"Gudurić je sjajan košarkaš i imao je odličnu utakmicu. Međutim, ono što je rekao na kraju utakmice našem treneru nije bilo potrebno. I pokazao sam mu da neću da dozvolim takve stvari. Možda moja reakcija nije bila primerena, ali ja sam čovek koji se zalaže za poštovanje i uvek ću braniti svoje ljude kada osetim da druga strana to ne radi",

napisao je Hajns i dodao da niko od njih nije neprimereno reagovao kada su pobedili u Istanbulu u prvom delu sezone.

"Poraz je poraz, meč je meč, ali neću dopustiti nepoštovanje. Uživajte u ostatku sezone u Evroligi...", zaključio je on.

Za sada je izostala reakcija Marka Gudurića, dok se čini da italijanski trener Etore Mesina želi da se incident što pre zaboravi, tako da mu nije posvetio naročito veliku pažnju posle meča.

"Kraj? Samo znam da se Kajl Hajns ne ljuti ako se nešto stvarno nije desilo, ali svako je video šta se desilo tamo i nema potrebe da se kaže bilo šta...", poručio je kratko i time verovatno stavio tačku na priču o jednoj od većih "gužvi" na terenima Evrolige ove sezone.

1 / 7 Foto: Profimedia

Espreso


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.