OBRADOVIĆ NIJE HTEO DA PRIČA O TOME: Trener Monaka ODBIO da kaže zašto je NAPUSTIO Zvezdu, nemojte taj RIJALITI!
Foto: Starsport©

ostao pri svojoj reči

OBRADOVIĆ NIJE HTEO DA PRIČA O TOME: Trener Monaka ODBIO da kaže zašto je NAPUSTIO Zvezdu, nemojte taj RIJALITI!

Na kraju sve najbolje želim Crvenoj zvezdi i dalje, to sam rekao i celom stručnom štabu ovde, svima sa kojima sam radio, imao sam korektan odnos, odnos poštovanja

Objavljeno:

Trener Monaka Saša Obradović govorio o odlasku iz Crvene zvezde.

Obradović se u decembru 2020. godine rastao sa Zvezdom posle samo nekoliko meseci, uz odštetu od 600.000 evra, kako je jednom prilikom saopštio predsednik kluba Nebojša Čović.

Obradoviću je zamereno što je na toliki novac tražio i bonuse za osvajanje nacionalnog kupa te sezone, iako je trener bio Dejan Radonjić.

- Nisam se oglašavao, niti sada ima nameru da nešto previše komentarišem. Mislim da niko nije iznad Crvene zvezde, ja sam tu i uopštene krijem da sam uvek bio i ostaću zvezdaš. To će uvek tako da bude. Neko je na ovaj način interpretirao moj dolazak ili odlazak, razne razloge rastanka. Neka to ostane između mene i Zvezde, ne bih voleo da iznosim to i da bude neki rijaliti šou - rekao je Obradović za Sport klub.

1 / 5 Foto: Starsport©

Upravo Monako igra protiv Zvezde u hali "Aleksandar Nikolić" i ostaje pitanje kako će Obradović biti dočekan, pre svega sa tribina.

- Da li je neko rekao ovo ili ono, da li je trebalo da se ponaša ovako ili onako. Odlučio sam da o tome ne pričam previše. Ono što svi treba da znaju je da sam ja ovde došao i dao sam sebe celog, da li je bilo pritisaka? Uvek ima pritiska, imam ga i sada na neki drugi način, tako da sa tim čovek treba da se nosi. Svestan sam da ima ljudi koji različito razmišljaju o tom mom odlasku. Ja samo želim jednu stvar da kažem, a to je da mene niko nije čuo. Oni koji to treba da znaju, oni znaju, znaju šta se sve odigralo i kako -

Obradović, koji je i bivši košarkaš Zvezde, želi sve najbolje crveno-belima.

- Na kraju sve najbolje želim Crvenoj zvezdi i dalje, to sam rekao i celom stručnom štabu ovde, svima sa kojima sam radio, imao sam korektan odnos, odnos poštovanja. Sa Dejanom Radonjićem sam razgovarao i imao sastanke o tome šta bi i kako trebalo da se radi, u želji da mu pomognem. To je tako i neka ostane tako - dodao je Obradović.

Utakmica se igra sa početkom u 19.00.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.