TRENER REALA SE NE KAJE ZBOG ODLASKA VUKČEVIĆA U PARTIZAN: Win-Win situacija za sve!
Pablo Laso, Foto: Starsport©

dobar posao

TRENER REALA SE NE KAJE ZBOG ODLASKA VUKČEVIĆA U PARTIZAN: Win-Win situacija za sve!

Transfer ekstratalentovanog košarkaša u Partizan je iznenadio javnost

Objavljeno:

Trener košarkaša Real Madrida, Pablo Laso, pričao je o prelasku Tristana Vukčevića u Partizan.

Talentovani krilni centar je prošle nedelje raskinuo ugovor sa Realom i prešao u Beograd – u tabor crno-belih, pomalo iznenađujuće.

Partizan i Real su napravili dogovor po kome će dva kluba podeliti obeštećenje ukoliko Tristan ode direktno u NBA ligu. A, ukoliko ode u neki drugi evropski klub iz Partizana, sav novac pripašće srpskoj ekipi.

Tristan Vukčević
foto: EPA/Mariscal

- Potrebno mu je vreme i drago mi je da ide u ekipu gde će moći da pokaže kvalitet. Za njega imam samo dobre reči. Mnogo nam je pomogao u poslednje dve godine i ponosan sam što se svi raspituju za Tristana. To znači da smo radili dobar posao - rekao je Laso na konferenciji za medije pred meč sa Olimpijakosom u Evroligi.

Željko Obradović
foto: Starsport©

Vukčević će puno napredovati pod vođstvom Željka Obradovića, smatra Laso.

- Sjajan je igrač, može da napreduje mnogo, a radiće sa jednim od najboljih evropskih trenera. Ovo je "win-win" situacija za sve. Želim mu svu sreću, koja bi bila i naša, u budućnosti - zaključio je Laso.

Tristan Vukčević, sin bivšeg košarkaša Crvene zvezde, Olimpijakosa, Reala i Montepaskija Dušana Vučevića, jedan je od najtalentovanijih igrača u Evropi.

Još uvek nije izabrao za koju će reprezentaciju da igra, a može da bira između Srbije, Španije, Italije, Švedske, Grčke i Bosne i Hercegovine.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.