OBRADOVIĆ PRED DUEL STARIH RIVALA: Treba da odigramo verovatno najbolju utakmicu do sada! (VIDEO)
Foto: Starsport©

važno gostovanje u španiji

OBRADOVIĆ PRED DUEL STARIH RIVALA: Treba da odigramo verovatno najbolju utakmicu do sada! (VIDEO)

Meč Huventud - Partizan na programu je u sredu od 21.00

Objavljeno: 12:35h

Košarkaši Partizana gostuju u sredu ekipi Huventuda, u utakmici 12. kola Grupe A Evrokupa.

Trener crno-belih Željko Obradović izjavio je da će njegova ekipa morati da odigra najbolju utakmicu u dosadašnjem delu sezone, ukoliko žele pobedu protiv Huventuda.

- Znamo šta nas očekuje u Badaloni. Oni su veoma dobro odigrali i prvu utakmicu protiv nas u Beogradu (68:67). Ekipa su koja ima kvalitet i zaista su dobro vođeni. Treba da se pripremimo i odigramo verovatno najbolju utakmicu do sada ako želimo neki pozitivan rezultat. Svi igrači su zdravi i dobri - rekao je Željko Obradović.

Crno-beli su put Španije krenuli još u nedelju popodne, a u Beogradu su odlukom stručnog štaba ostali Dušan Miletić, Tristan Vukčević i Uroš Trifunović.

Kapiten Partizana Rade Zagorac smatra da je Huventud jedan od najkvalitetnijih rivala u ovoj grupi, kao i da će španskom timu dodatni motiv biti poraz u novembru.

- U dobrom raspoloženju čekamo tu utakmicu i mislim da ćemo biti spremni da odgovorimo zahtevima koji u duelu sa Huventudom neće biti mali - zaključio je Zagorac.

Huventud je prvi na tabeli Grupe A sa devet pobeda i dva poraza, dok je Partizan drugi sa osam pobeda i tri poraza. Meč između Huventuda i Partizana na programu je u sredu od 21.00.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.