BUDI UZ ZVEZDU! Aktuelnog prvaka regiona očekuju tri uzastopne utakmice na domaćem parketu
Foto: Starsport©

trk po kartu!

BUDI UZ ZVEZDU! Aktuelnog prvaka regiona očekuju tri uzastopne utakmice na domaćem parketu

Tim Dejana Radonjića dočekaće Mornar, Armani i Monako

Objavljeno: 15:49h

Košarkaši Crvene zvezde vratili su se na teren nakon tronedeljne pauze, a nakon tri vezana gostovanja, crveno-bele očekuju tri utakmice hali Aleksandar Nikolić.

Nakon gostovanja u Pireju, ekipa Crvene zvezde odigraće mečeve protiv Mornara (nedelja) i duplo kolo Evrolige sa Armanijem (utorak) i Monakom (četvrtak) u Beogradu.

Crvena zvezda pustiće tim povodom u prodaju dnevne karte za sve tri utakmice u četvrtak u 10 časova na svim prodajnim mestima TICKET VISION (osim Delfi knjižara) i online.

Navijači Crvene zvezde, Delije
foto: @Starsport/Srđan Stevanović

Takođe, i ovoga puta karte će se prodavati i na dan utakmice u Hali Aleksandar Nikolić, a blagajna će raditi u ovim terminima:

Mornar (nedelja) – 30.01. od 12 časova do početka utakmice, Armani (utorak) – 01.02. od 12 časova do početka utakmice, Monako (četvrtak) – 03.02. od 12 časova do početka utakmice.

Kompletne cene karata možete pogledati OVDE.

Vlasnicima paketa za Arenu (PAKET NIVO 200, PAKET NIVO 400) će kao i ranije, biti omogućeno da prisustvuju utakmicama. Za vlasnike PAKETA N400 ulaz će biti omogućen na tribini D, a za vlasnike PAKETA N200 na ulaz Parter 4, uz pokazivanje karte za PAKET ARENA (neće ih menjati za drugu kartu).

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.