VLADA JOVANOVIĆ UPOZORAVA PRED UTAKMICU SA BORCEM: Igraju dosta brzo sa već pomenutim brojem šuteve za tri poena!
Foto: ABA liga/Zvonko Kucelin

videćemo šta će biti

VLADA JOVANOVIĆ UPOZORAVA PRED UTAKMICU SA BORCEM: Igraju dosta brzo sa već pomenutim brojem šuteve za tri poena!

Mega trenutno ima po sedam pobeda i poraza u ABA ligi, dok Borac ima skor 4/10

Objavljeno:

Trener košarkaša Mege Vladimir Jovanović rekao je danas, pred utakmicu protiv Borca, da se nada pravom pristupu svojih igrača od prvog do poslednjem minuta.

- Utakmica sa Borcem nam dolazi jako brzo posle veoma zahtevne i iscrpljujuće utakmice protiv Partizana koja nas je iscrpela ne samo fizički, već i na mentalnom, odnosno motivacionom nivou - rekao je Jovanović, prenosi klub.

- Imamo dva dana izmedju tih utakmica i iskreno se nadam da će moji mladi igrači imati pravi pristup utakmici protiv Borca koji ima kvalitet i gaji napadački stil košarke, gde praktično svi igrači imaju šut za tri poena - dodao je on.

Posle pobede nad Partizanom ranije ove nedelje, košarkaši Mege dočekuju sutra čačanski Borac, u utakmici 17. kola ABA lige.

- Borac igra dosta brzo sa već pomenutim brojem šuteve za tri poena, što će biti naš osnovni zadatak, da zaustavimo njihov način igre - rekao je Jovanović.

- Bez obzira na okolnosti i posebno kratke pauze od prethodne utakmice, ja se nadam pravom pristupu od prvog do poslednjeg minuta jer to je više nego potrebno da bi se odigrala dobra utakmica protiv Borca - zaključio je on.

Mega trenutno ima po sedam pobeda i poraza u ABA ligi, dok Borac ima skor 4/10.

Kapiten Mege Luka Cerovina je naveo da se nada da će njegova ekipa energiju sa utakmice protiv Partizana preneti i na sutrašnji meč.

- Sigurno je da smo u odličnom raspolozenju posle velike pobede nad Partizanom, ali ne smemo nijednog trenutka da se opustimo - rekao je Cerovina.

- Nadam se da ćemo energiju sa te utakmice preneti i u nedelju i da ćemo uz potrebnu koncentraciju i angažovanost na obe strane terena, uspeti da dodjemo do trijumfa koji bi nam puno značio u nastavku takmičenja - dodao je on.

Utakmica Mega - Borac igra se sutra od 12.00 u Hali "Mega Factory", uz ograničeno prisustvo publike.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.