OBRADOVIĆ ISKAZAO POŠTOVANJE PREMA TIMU IZ PODGORICE: Moramo da odigramo ozbiljnu utakmicu!
Foto: Starsport©

IZJAVA PRED MEČ

OBRADOVIĆ ISKAZAO POŠTOVANJE PREMA TIMU IZ PODGORICE: Moramo da odigramo ozbiljnu utakmicu!

Susret Studentski centar - Partizan na programu je u subotu od 19 časova

Objavljeno: 13:02h

Košarkaši Partizana gostuju u subotu ekipi Studentskog centra u utakmici 16. kola ABA lige.

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović smatra da je, zbog situacije sa koronavirusom, dobro što će njegova ekipa uopšte odigrati utakmicu protiv Studentskog centra u ABA ligi.

- Još jednom, dobro je da ćemo da igramo utakmicu. U ovoj situaciji kada se odlažu utakmice i u lokalnim prvenstvima po Evropi, za nas je dobro da nastavimo u tom ritmu u kom smo - rekao je Obradović i dodao:

Željko Obradović
foto: Starsport

- Da igramo, naravno, sa velikim poštovanjem prema ekipi Studentskog centra, zato što su i ovde na utakmici koju smo igrali, i tokom cele lige, pokazali da mogu da igraju veoma dobro. Tako da će to zahtevati da odigramo ozbiljnu utakmicu i budemo koncentrisani od prvog do poslednjeg minuta - dodao je trener crno-belih.

Obradović je dodao i da će u timu biti isti igrači kao i protiv Trenta, uz nadu da će se ekipi priključiti Aleksa Avramović.

Krilni košarkaš crno-belih Rodions Kuruc je rekao da je Studentski centar dobar tim i da njegova ekipa mora dobro da se pripremi.

Rodions Kuruc
foto: Starsport©

- Ne znamo koliko će imati igrača jer je puno njih imalo kovid, ali bićemo spremni za sve što može da nas sačeka u sutrašnjoj utakmici - poručio je Kuruc.

Posle 14 odigranih utakmica, Partizan je drugi na tabeli regionalnog takmičenja sa 12 pobeda i dva poraza, dok je crnogorski tim na 11. poziciji sa skorom 5/8.

Utakmica Studentski centar - Partizan na programu je u subotu od 19 časova u Sportskom centru "Morača".

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.