PARTIZANOV START GODINE KAO IZ SNOVA: Prosečna razlika kojom crno-beli trijumfuju u 2022. će ODUŠEVITI GROBARE!
Foto: Starsport©

neverovatne brojke

PARTIZANOV START GODINE KAO IZ SNOVA: Prosečna razlika kojom crno-beli trijumfuju u 2022. će ODUŠEVITI GROBARE!

Razlika kojom crno-beli trijumfuju od starta godine je neverovatna

Objavljeno: 20:08h

Kada je odložena utakmica Partizana i Mege to je ujedno značilo da će crno-beli oko Nove godine imati mini-pauzu. I ispostavilo se da je Željko Obradović jako radio sa svojim izabranicima, pa su na početku 2022. godine stigli i rezultati na naplatu.

U prve tri utakmice ove godine crno-beli su pobeđivali sa prosečnom razlikom od čak 41 poena!

Istina, treba reći da su protivnici, pre svih Split, imali problema sa koronavirusom, da je Partizan igrao sve tri utakmice kod kuće, ali imali su i crno-beli problema, posebno protiv Trenta.

KK Partizan
foto: Starsport©

Da će Partizan igrati dobro na startu ove godine moglo je da se vidi već protiv Zadra kada su crno-beli slavili sa 31 razlike.

Potom je u goste ekipi Željka Obradovića došao desetkovani Split koji je otišao kući sa 60 poena minusa. To je ujedno i najubedljivija pobeda u istoriji AdmiralBet ABA lige!

Na kraju, svoju turu je dobio i Trento (došao bez trojice stranaca), a utakmica je bila gotova već u prvoj četvrtini. Kada se sve pogleda, 41 poen razlike u proseku.

KK Partizan
foto: Starsport©

Evo kako je Dalas Mur objasnio dobre igre svog tima i veliku razliku kojom Partizan pobeđuje rivale...

- Pre svega poštovanje njima koji su došli u Beograd da igraju, imaju igrače koji su zaraženi koronavirusom. Samo se trudimo da budemo bolji svakog dana, a rezultat je takav kakav jeste, ne mogu mnogo da kažem o tome, a-ha-ha. Trudimo se da igramo jako - rekao je Mur.

To sve, iz navedenih razloga, možda i nije realna slika snage crno-belih, ali je svakako nagoveštaj da je Partizan na dobrom putu, koliko god to može da bude slučaj u ovom koronavirus vremenu.

Partizan sledeći meč igra na gostovanju Studentskom centru, ako do tog meča uopšte i dođe, dok posle toga, 18. januara dočekuje Hamburg.

Partizanove utakmice u 2022. godini:

Partizan - Zadar 103:72 (31 razlike) Partizan - Split 109:49 (60 razlike) Partizan - Trento 97:65 (32 razlike)

Prosečno: 41 razlike

(Espreso/24sedam/Strahinja Klisarić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.