Partizan se celu utakmicu mučio sa trojkama, a na kraju su mu one donele pobedu protiv Mege! (VIDEO)
Foto: Saša Pavlić Koky

ABA liga, 11. kolo

Partizan se celu utakmicu mučio sa trojkama, a na kraju su mu one donele pobedu protiv Mege! (VIDEO)

Velika borba u Hali Pionir između dve ekipe koje se nalaze u promenljivoj formi
Objavljeno: 21:33h

PARTIZAN JE DOŠAO DO POBEDE! Celu utakmicu ekipa crno-belih imala je problema sa šutom za tri, a na kraju joj je on doneo trijumf od 88:79!

30. minut - Partizan se na krilima Novice Veličkovića i Uroša Lukovića domogao vođstva i sjajnom igrom po krilima se postarao da na poslednju dužu pauzu ode sa prednošću od 62:57!

POČELO JE DRUGO POLUVREME!

20. minut - Sa nerešenim rezultatom se odlazi na odmor 42:42, a ono što je obeležili drugu polovinu druge četvrtine jesu greške u koracima. Uroš Luković je tri puta pravio korake, a i na drugoj strani je bilo 2-3 takve situacije. Megu u meču drži 7 pogođenih trojki.

14. minut - Posle dugog perioda igre u kom je Mega imala +6, Partizan je uspeo da se približi na svega jedan poen zaostatka - 29:30! Za sada, najbolji na utakmici je Jovan Novak sa devet poena, dok se pored njega istakao Rade Zagorac sa sedam! U timu Partizana pet je postigao Vanja Marinković, a ostali su dali po manje!

10. minut - Gotova je prva četvrtina! Posle sjajnog početka Mege i vođstva od 8:2, Partizan se dobro vratio sa dve trojke i smanjio rezultat na 12:15! Tada je Milojević zatražio tajm-aut... Od tada, ekipe su igrale egal, sve do kraja četvrtine, kada se Mega odvojila na +6! Kraj I četvrtine - 26:20 za goste!!!

1. minut - Utakmica je počela!

18:47 - Podsetimo se samo jednog od njihovih mnogo interesantnih duela!

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.