OBRADOVIĆ NAKON ISTORIJSKE POBEDE: Bilo je neravnopravno, hvala ljudima iz Splita što su uopšte došli da igraju meč
Foto: Emilija Jovanović

aba liga

OBRADOVIĆ NAKON ISTORIJSKE POBEDE: Bilo je neravnopravno, hvala ljudima iz Splita što su uopšte došli da igraju meč

Trener crno-belih zahvalio se gostima što su došli da igraju utakmicu

Objavljeno: 20:48h

Prvi meč u 2022. godini – ubedljiva pobeda nad Zadrom. Drugi meč –veoma ubedljiva pobeda nad Splitom. Partizan je uspešno startovao takmičenje u AdmiralBet ABA ligi u ovoj godini i sa time Željko Obradović može da bude zadovoljan.

Ono sa čime ne može da bude zadovoljan je činjenica da su Nemanja Dangubić i Aleksa Avramović pozitivni na koronavirus i da zbog toga nisu bili u sastavu protiv Splita.

Trijumfom od 60 razlike crno-beli su postavili novi rekord Jadrana. Obradović se zahvalio protivniku što je u ovakvim uslovima i došao na utakmicu pored brojnih zaraženih igrača.

KK Partizan
foto: Emilija Jovanović

- Moj prvi utisak je da želim da se zahvalim kolegi Subitiću i ljudima iz Splita što su uopšte došli da igraju meč. Bilo je neravnopravno, sa osmoricom igrača su došli, jedan je junior, jedan se povredio, ovo nisu normalne okolnosti i ne može da se podvede pod normalnu utakmicu. Mojim igračima čestitam što su igrali maksimalno i poštovali sebe, navijače i protivnike – rekao je Obradović i zahvalio se svima koji su odali minut ćutanja Vinku Brajoviću.

Trener gostiju Srđan Subotić mogao je da računa večeras samo na osmoricu igrača.

- Čestitke mojim igračima koji su imali hrabrosti da dođu pred Partizan u ovim okolnostima, znajući u kom smeru to sve može da ode. Nismo bili dostojan protivnik osim možda u prvih pet, šest minuta. Jednostavno Partizan ima kvalitet, a nama nedostaju najbolji igrači. Nismo mogli da pariramo – rekao je Subotić.

Partizan naredni meč igra protiv Trenta u Evrokupu 12. januara.

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.