BEZ KOŠARKE NA BADNJE VEČE: Virus je bio jači, otkazan meč Zvezde i Fenerbahčea (FOTO)
Foto: Starsport©

MORAĆE U NEKOM DRUGOM TERMINU

BEZ KOŠARKE NA BADNJE VEČE: Virus je bio jači, otkazan meč Zvezde i Fenerbahčea (FOTO)

Ovu informaciju na zvaničnom sajtu takmičenja potvrdila je i Evroliga

Objavljeno: 23:05h

Utakmica 19. kola Evrolige između Crvene zvezde i ekipe Fenerbahčea odložena je zbog velikog broja pozitivnih rezultata na virus Kovid 19 u crveno-belom timu.

Ovu informaciju na zvaničnom sajtu takmičenja potvrdila je i Evroliga, a meč koji je trebalo da bude odigran u četvrtak od 19 časova odložen je na zahtev KK Crvena zvezda koji nakon novih rezultata nije bio u mogućnosti da obezbedi minumum od 8 igrača za predstojeću utakmicu.

Novi termin biće saopšten naknadno,a prema posebnim regulativama koje su usvojene od strane ECA izvršnog odbora deoničara jedna utakmica tokom pandemije može biti odlagana tri puta.

Podsetimo, nakon novih testiranja koja su obavljena u utorak, identifikovani su novi slučajevi Kovida 19 među članovima prvog tima i stručnog štaba.

Pozitivni na Kovid 19 su: prvi trener Dejan Radonjić, prvi pomoćnik Goran Boškovič, član stručnog štaba Nikola Birač, igrači: Branko Lazić, Luka Mitrović, Ostin Holins, Nejt Volters, Ognjen Dobrić, Stefan Marković, Marko Simonović i Maik Cirbes, dok je Nikola Kalinić dobio pozitivan nalaz tokom prethodnog vikenda.

Klub će o zdravstvenom stanju ekipe, blagovremeno obaveštavati javnost u narednom periodu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.