VUJOŠEVIĆ: Neću odmah tužiti Partizan, ali za ovu upravu nemam sentimentalnosti!
Foto: Dado Đilas

otvoren do kraja

VUJOŠEVIĆ: Neću odmah tužiti Partizan, ali za ovu upravu nemam sentimentalnosti!

Bivši trener crno-belih priznaje da postoje kašnjenja u isplati dugovanja prema njemu
Objavljeno: 11:03h

- Savest mi je mirna. Sa druge strane, prija mi da sam malo van Beograda. Još više bi mi prijalo kad bi imao bolji tim i uslove... Jednostavno, bez prave procene i bez dovoljno razmišljanja sam napravio taj korak i došao u Limož. To je možda bilo i u nekoj žurbi, da se sklonim iz Beograda. Naravno, dok sam tu radiću najbolje što mogu - rekao je Vujošević.

Kada se sa njim razgovara nezaobilazna tema je Partizan, iz koga nije ispraćen na baš prijatan način, posle desetina trofeja koje je osvojio. Od tada, kako sam kaže, trudi se da što manje prati dešavanja u srpskoj košarci, ali ne može da ostane van svih tokova.

foto: Saša Pavlić Koky

- Žao mi je što je klub učesnik FIBA Lige šampiona. Jednog momenta je Đilas dao tačnu izjavu, kad je odlazio iz KSS, o tretmanu Partizana. Pritisak države na klub, putem sponzora, da odustane Evrokupa, pokazuje kakav je odnos prema Partizanu, a istovremeno se organizuje fajnal-for u Beogradu za Crvenu zvezdu u istom sistemu takmičenja, pod okriljem te iste Evrolige. Pričao sam o tome mnogo puta. Nažalost, više ne pratim sa velikim interesovanjem da se ne bi previše nervirao. Nema u klubu ljudi koji mogu da se odupru tom pritisku - istakao je Vujošević.

Javna je tajna da postoje dugovanja crno-belih prema njemu, a iskusni stručnjak zna da mu neki zameraju što ih potražuje.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.