DEJAN RADONJIĆ: Igrali smo protiv jedne od najboljih ekipa u Evroligi, oni imaju ozbiljan kvalitet!
Dejan Radonjić, Foto: Starsport©

ISKRENO

DEJAN RADONJIĆ: Igrali smo protiv jedne od najboljih ekipa u Evroligi, oni imaju ozbiljan kvalitet!

Fenomenalna podrška publike, zbog toga ostaje žal. Ima još dosta da se igra i naravno, trudićemo se da već na prvim sledećim utakmicama pokažemo da iz ovoga možemo da izađemo jači

Objavljeno:

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić žali za propuštenom prilikom u meču sa Zenitom, ali je zadovoljan igrom svoje ekipe, protiv jedne od najboljih ekipa Evrolige.

Crveno-beli su na kraju pali u produžetku, iako su imali veliku šansu da sve reše za 40 minuta igre.

- Igrali smo protiv jedne od najboljih ekipa u Evroligi, oni imaju ozbiljan kvalitet, igrali su dobru odbranu. Mi drugih 20 minuta nismo bili napadački dobri, kao u prvih, odbrana je bila mnogo bolja. Oni su to mnogo bolje uradili od nas i slavili. U produžetku su bili pre svega bolji od nas, ali smo u 'regularnom' delu meča imali priliku da pobedimo. Žao mi je što nismo bili kompletni - rekao je Radonjić.

Dejan Radonjić
foto: Starsport©

Zvezda ima skor od sedam pobeda i 11 poraza, ali će pokušati da popravi plasman u narednim kolima.

- Fenomenalna podrška publike, zbog toga ostaje žal. Ima još dosta da se igra i naravno, trudićemo se da već na prvim sledećim utakmicama pokažemo da iz ovoga možemo da izađemo jači. Uz nadu da ćemo biti kompletniji, imali smo dodatnih problema pred samu utakmicu, igrača koji je imao temperaturu, ali je tražio da igra. Generalno, odigrali smo dobar meč -

Dobrić i Davidovac nisu mogli da pomognu ekipi.

- Oni još nisu napravili trening sa ekipom, ide to nabolje, ali nas onemogućava da imamo opciju više i lakše dolazimo do boljih pozicija - poručio je Radonjić.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.