UZBUDLJIVA ZAVRŠNICA U MEMFISU: Fantastičan preokret domaćina protiv jakih Lejkersa (VIDEO+FOTO)
Foto: Profimedia

NBA LIGA

UZBUDLJIVA ZAVRŠNICA U MEMFISU: Fantastičan preokret domaćina protiv jakih Lejkersa (VIDEO+FOTO)

Na pobednički kolosek vratili su se Los Anđeles Klipersi koji su na gostovanju savladali Boston

Objavljeno: 07:53h

Košarkaši Memfisa savladali su u uzbudljivoj završnici Los Anđeles Lejkerse sa 104:99, a sjajne partije su pružili Lebron Džejms i Dža Morant.

Memfis je gubio i sa 14 poena razlike u drugom poluvremenu, ali je Morant poveo domaćina u spektakularan preokret. Morant je postigao 41 poen (najviše u sezoni), uz deset uhvaćenih lopti.

Naspram sebe je imao Lebrona Džejmsa, koji je postigao 37 poena i upisao 13 skokova, a Rasel Vestbruk je ostvario tripl-dabl - 16 poena, 12 asistencija, deset skokova.

"Grizliji" su upisali treću vezanu pobedu i imaju skor 22-14, dok su Lejkersi (17-19) upisali šesti poraz u poslednjih sedam mečeva.

Na pobednički kolosek vratili su se Los Anđeles Klipersi. U TD Gardenu su na krilima fantastičnog Markusa Morisa srušili Boston Seltikse, kojima plej-in opasno visi. Pretrpeo je Boston treći poraz zaredom i kada Atlanta i Toronto nadoknade zaostatak u odigranim utakmicama, veliko je pitanje hoće li Seltiski držati desetu poziciju.

Oko 19.000 duša je u TD Gardenu ispratilo ples Markusa Morisa, koji je meč završio sa 23 poena, 10 skokova i dve asistencije. Imao je Moris veliku pomoć saigrača, jer su Erik Bledso, Luk Kenard i Terens Man doprineli trijumfu Klipersa sa po 17 poena. Samo je Džejlen Braun u pojedinim momentima imao rešenje u napadu. Prva violina Seltiksa ubacila je 30 poena i nedostajala su joj dva skoka da dođe do dabl-dabla.

NBA LIGA - REZULTATI:

Detroit - Njujork 85:94 Indijana - Šarlot 108:116 Boston - Los Anđeles Klipers 82:91 Čikago - Atlanta 131:117 Memfis - Los Anđeles Lejkers 104:99 Finiks - Oklahoma 115:97 Portland - Juta 105:120 Sakramento - Dalas 95:94

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.