ATLANTA LAK PLEN ZA ČIKAGO: Bogdanovićev tim bio je ravnopravan samo u prvoj četvrtini (VIDEO)
Foto: Profimedia

OSLABLJENI NISU NIŠTA MOGLI

ATLANTA LAK PLEN ZA ČIKAGO: Bogdanovićev tim bio je ravnopravan samo u prvoj četvrtini (VIDEO)

Srpski košarkaš nije bio u sastavu jer je podlegao kovid protokolu

Objavljeno: 07:36h

Koronavirus poharao je NBA ligu, a jedan od timova koji je najviše nastradao je Atlanta. Imali su Hoksi dovoljno igrača da se utakmica sa Čikagom, ali ne i tako desetkovani dovoljno kvaliteta da se suprotstave Bulsima - 131:117.

Ni u nešto boljem zdravstvenom stanju pre dva dana Atlanta nije uspela da nanese poraz Čikagu, ali jeste da pruži snažniji otpor Nikoli Vučeviću, Damaru Derozanu, Zeku Lavinu i ostalima. Peh za pehom nizao se za tim Nejta Mekmilana, a taman kada je Bogdan Bogdanović odigrao dobar meč i Bulsima ubacio 20 poena, podlegao je kovid protokolu i završio u karantinu. Dodatno oslabljena Atlanta postala je lak plen za Čikago, koji je vezao četvrtu pobedu i učvrstio drugu poziciju na Istoku.

Jedini koji su bili raspoloženi za nadigravanje sa Čikagom bili su Tre Jang i Klint Kapela. Najbolji košarkaš Atlanta Hoksa je punio sve kolone, a stigao je i do novog dabl-dabla. Ubacio je Jang 26 poena, a imao je i 11 asistencija i tri skoka, dok je Kapela zabeležio učinak od 18 poena i 15 skokova.

Nikola Vučević terorisao je sa druge strane rivale ispod koša. Uhvatio je čak 20 lopti ispod obruča, a postigao je i 16 poena. Kobi Vajt podelio je trećinu asistencija u timu Čikaga - sakupio ih 12 - a odličnu partiju potpisao je i sa 17 poena. Demar Derozan zaustavio se na 20, a Zek Lavin na 25 poena, pa je najefikasniji akter susreta, ipak, bio igrač Hoksa - Tre Jang.

(Espreso/Mocart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.