BAJIĆ MORA NA OPERACIJU: Duži period moje zdravstveno stanje nije najbolje!
Dragan Bajić, Foto: Starsport

jedino rešenje

BAJIĆ MORA NA OPERACIJU: Duži period moje zdravstveno stanje nije najbolje!

Dok se ne vrati, menajće ga Marko Barać

Objavljeno:

Ekipa Igokee koja i ove sezone pruža sasvim dobre rezultate u ABA ligi, moraće u narednih nekoliko kola da izdrži bez svog glavnog trenera, Dragana Bajića, pošto će ovaj morati da se podvrgne hirurškom zahvatu.

Selektor Severne Makedonije i trener tima iz Laktaša neće voditi tim na gostovanju u Novom Mestu, pa ni u Solunu u poslednjoj utakmici prve faze Lige šampiona, koja neće imati rezultatski značaj, pošto je sastav iz Republike Srpske već prošao dalje.

- Duži period moje zdravstveno stanje nije najbolje. Radio sam pod injekcijama, ali lekari su naveli da se moj problem može rešiti hirurškim putem. Nadam se da će sve proteći u najboljem redu i da ću se brzo vratiti na posao – rekao je Bajić za BH Basket.

Dragan Bajić
foto: Starsport©

Umesto njega, na klupi će se naći Marko Barać, koji je u klub došao sa Aleksandrom Trifunovićem, a ranije je bio član struke zemunske Mladosti.

- Momci moraju da daju maksimum bez obzira ko je na klupi. Verujem u njih i verujem da će se iz Novog Mesta vratiti sa pobedom – rekao je Bajić.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.