RADONJIĆ PRED FMP: Oni su najprijatnije iznenađenje u ABA ligi, igraju vrlo kvalitetnu košarku!
Foto: Starsport©

aba liga

RADONJIĆ PRED FMP: Oni su najprijatnije iznenađenje u ABA ligi, igraju vrlo kvalitetnu košarku!

Trener crveno-belih pohvalio je ekipu koju sa klupe vodi Nenad Stefanović

Objavljeno: 18:13h

Košarkaši Crvene zvezde igraju u nedelju od 12 časova utakmicu 13. kola regionalne ABA lige protiv ekipe FMP-a u Železniku.

Crveno bele u dvorani "FMP Arena" očekuje tim koji je trenutno drugoplasiran na tabeli i predstavlja najprijatnije iznenađenje dosadašnjeg toga lige sa skorom 10-2.

Pred ovaj meč trener crveno belih ima određenih problema sa sastavom ekipe, a zbog povreda u Istanbulu nije mogao da računa na Ognjena Dobrića i Dejana Davidovca.

Dejan Radonjić
foto: Srđan Stevanović/Starsportphoto

"FMP je najprijatnije iznenađenje šampionata u dosadašnjem toku, igraju vrlo kvalitetnu košarku i zahvaljujući dosadašnjim igrama potpuno zaslužeo bore se za vrh tabele što je za svaku pohvalu. Mi ćemo ovu utakmicu odigrati bez Dobrića i Davidovca, imamo još manjih problema sa povredama. Najvažnije je da dođemo do novih bodova“, rekao je trener crveno belih.

Stefan Lazarević, koji je odigrao dobar meč protiv Efesa, očekuje tešku utakmicu protiv FMP-a.

"Očekuje nas utakmica sa ekipom koja je bez svake sumnje najprijatnije iznenađenje u dosadašnjem toku prvenstva. Igraju vrlo borbeno, sa mnogo energije što je karakteristično za mlade ekipe, ali i vrlo kvalitetno. Već su u ovih 12 kola pokazali da mogu ravnopravno da igraju i sa ekipama koje su pre početka figurirale za najviši plasman, i u nedelju nas u svakom smislu očekuje teška utakmica u kojoj ćemo morati da budemo na visokom nivou ako želimo da ostvarimo cilj, a to su bodovi“, rekao je Lazarević.

Nakon utakmice u Železniku, crveno bele očekuje još jedan takmičarski meč do kraja kalendarske godine, a to je duel sa Zenitom u hali "Aleksandar Nikolić", koji je na programu u četvrtak od 19 časova.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.