BOGDANOV SAIGRAČ ZNA ŠTA BI 'KAD PORASTE': Hoću da budem košarkaški GENIJE KAO JOKIĆ!
Kolins i Bogdanović, Foto: Profimedia

IMA PLAN

BOGDANOV SAIGRAČ ZNA ŠTA BI 'KAD PORASTE': Hoću da budem košarkaški GENIJE KAO JOKIĆ!

Kolins se naročito divi Nikolinom strpljenju u igri

Objavljeno:

Košarkaš Atlante Džon Kolins izjavio je da bi u određenim segmentima voleo da bude igrač kakav je centar Denvera Nikola Jokić.

Kolins je gostovao u podkastu Džej-Džeja Redika koji ga je upitao kako zamišlja sebe kao igrača kroz pet godina.

- Jedan od mojih omiljenih igrača za gledanje je Jokić zbog toga što je strpljiv. Ne da hoću da budem Jokić, ali voleo bih da igram sa tim strpljenjem. Da vidim stvari pre nego što se dese, da čitam igru, to je ono što želim. Mogu da trčim, kucam, pogađam otvorene šuteve, sve je to super. Ali hoću da budem košarkaški genije, da pomognem svom timu da pobedi na taj način - izjavio je Kolins.

Na to je Redik dodao da nema mnogo igrača sa odličnim atletskim predispozicijama koji tako razmišljaju, kao i da uglavnom nemaju plan za karijeru kada više nemaju fizičku nadmoć.

- Vidim mnogo visokih igrača koji su umešni sa loptim. Kada vidite na primer Lamarkusa Oldridža, on je ostao u ligi zbog toga. Pogađa trojke, igra u reketu, solidan je u odbrani kada uračunamo u kojoj je fazi karijere. Sposobnost da ostanete u ligi zbog onoga što možete sa loptom je važna. Možete da ostanete dugo, ukoliko shvatite kako da igrate na pravi način - zaključio je igrač "Jastrebova".

Kolins je u ligi od 2017, a od tada u proseku beleži 16,7 poena uz 8,4 skoka.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.