ZVEZDINA ODBRANA NA VELIKOM ISPITU: Biće izuzetno teško zaustaviti Micića i Larkina!
Foto: Profimedia

IZJAVA PRED MEČ

ZVEZDINA ODBRANA NA VELIKOM ISPITU: Biće izuzetno teško zaustaviti Micića i Larkina!

Meč između Efesa i Crvene zvezde igra se u sredu od 18.30

Objavljeno: 14:31h

Košarkaši Crvene zvezde gostuju u sredu ekipi Efesa, u meču 17. kola Evrolige.

Kapiten crveno-belih Branko Lazić ocenio je da je ekipa u dobrom ritmu, kao i da ukoliko budu nastavili sa takvom igrom mogu tražiti priliku za pobedu.

Zvezdina odbrana će biti na velikom ispitu, jer će izaći na crtu jednoj od najboljh spoljnih linija u Evropi, koju predvode MVP Evrolige Vasilije Micić i sjajni Amerikanac Šejn Larkin.

- Biće izuzetno teško zaustaviti ih. To su možda i dva najbolja igrača u Evroligi, jedan je i aktuelni MVP. Dva sjajna igrača, biće potrebno da odigramo individualno i timski odbranu jer jedan igrač ne može sam da ih zaustavi. Moramo dobro da čuvamo celu ekipu, jer oni su sastavljeni tako da uvek neko drugi može da iskoči, što se pokazalo i prošle godine, pa i na početku tekuće sezone. Bila im je potrebna jedna pobeda da krenu u seriju, iako su imali nekoliko vezanih poraza na početku. Izdigli su se i vezali dosta pobeda i siguran sam da će pokušati da nastave u tom ritmu. Ipak, i mi smo u dobrom ritmu, idemo tamo da tražimo šansu i ukoliko nam se ukaže siguran sam da ćemo je iskoristiti - istakao je Zvezdin kapiten.

Turski tim je na osmom mestu sa polovičnim učinkom 8/8, dok Zvezda zauzima 11. mesto sa sedam pobeda i devet poraza. Meč između Efesa i Crvene zvezde na programu je u sredu od 18.30.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.