U ZVEZDI OČAJNI ZBOG VISOKE KAZNE: "Ugrožavaju funkcionisanje kluba, preti nam i ODUZIMANJE BODOVA!"
Skupo plaćaju "šestog igrača", Foto: Starsport©

ozbiljan udarac po džepu

U ZVEZDI OČAJNI ZBOG VISOKE KAZNE: "Ugrožavaju funkcionisanje kluba, preti nam i ODUZIMANJE BODOVA!"

Na krilima navijača, ostvarena je pobeda nad Bajernom, ali će biti skupo plaćena

Objavljeno:

Košarkaški klub Crvena zvezda odlukom Evrolige kažnjena je sa 48.000 evra, saopštio je večeras klub.

- KK Crvena zvezda obaveštava javnost da je zbog nesportskog i izuzetno neodgovornog ponašanja dela publike i pojedinaca tokom i nakon utakmica 15. i 16. kola Evrolige između Crvene zvezde i Barselone, odnosno nemačkog Bajerna, klub u ponedeljak kažnjen izuzetno velikom zbirnom novčanom kaznom od čak 48.000 evra - navodi se u saopštenju kluba.

Navijači Crvene zvezde
foto: Starsport©

Kazna koju je izrekao disciplinski sudija Evrolige Patrik Granžan odnosi se na nekoliko teških prekršaja prema disciplinskom pravilniku tog takmičenja, a to su pljuvanje i bacanje tvrdih predmeta u teren tokom i nakon utakmice.

- Ovakve kazne, koje dobijaju na težini jer se vode kao ponovljeni prekršaji, ozbiljno ugrožavaju finansijsko poslovanje i normalno funkcionisanje našeg kluba! Pored toga, nakon ovih prekršaja KK Crvena zvezda ponovo prete i oštrije sankcije, a to su: igranje pred praznim tribinama ili čak oduzimanje bodova!!! - dodaje se u saopštenju.

Zvezda je pozvala svoje navijače da već 30. decembra, na meču Evrolige protiv Zenita, navijaju sportski i bodre svoj klub.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.