ČIKAGO SLAVIO PROTIV LEJKERSA: Finiks razmonitrao Šarlot, Minesota bolja od oslabljenog Dalasa!
Foto: Profimedia

nba

ČIKAGO SLAVIO PROTIV LEJKERSA: Finiks razmonitrao Šarlot, Minesota bolja od oslabljenog Dalasa!

Korona virus opet stvara probleme širom sveta. Utakmice se odlažu, a tokom noći tri meča NBA lige nisu odigrana, Filadelfija – Nju Orleanas, Atlanta – Klivlend i Bruklin – Denver.

Objavljeno:

Posle poraza desetkovanog Golden Stejta u Torontu (100:119), Finiks Sansi su se osamili na čelu Zapadne konfrencije, ali i cele lige. U Futprint centru pao je Šarlot - 137:106. Pitanje pobednika se nijednog trenutka nije postavljalo. Već posle 12 minuta igre, Sansi su imali +22, pa je u nastavku utakmice bio samo otaljavanje posla za oba tima.

Domaćin je imao čak devet košarkaša sa dvocifrenim košgeterskim učinkom. Najefikasniji je bio centar Džaval Mekgi sa 19 poena. Dobra vest za Finiks je da se posle šest mečeva pauze zbog povrede mišića vratio Devin Buker. Za 26 minuta je postigao 16 poena i pokazao da nije mnogo izgubio i da će u nastavku šampionata da bude udarna igla Finiksa. Kod Stršljenova je najbolji bio Majlis Bridžis sa 27 poena.

Lejkersi nastavljaju sa lošim igrama. Jezerdžije su poražene u Čikagu. Bulsi su dobili sa 115:110, a simultanku sa gostima odigrao je bek Demar Derozan sa 38 poena. Tandem Lebron Džejms – Entoni Dejvis je postigao ukupno 52 poena (Lebron 31), ali nije bilo dovoljno da se dobiju raspoloženi Čikago.

Sakramento je na svom terenu pobedio San Antonio sa 121:114, a odličnu partiju pružio je Badi Hild, sa 29 poena najbolji akter meča. Imao je dobrog asistenta u Tajrisu Halibartinu sa 27. Kod gostiju najbilji je bio Dedžonte Mari sa 25. Portland je na krilima Damijana Lilarda (32 poena) i Normana Pauela (28) dobio Memfis u gostima sa 105:100. Grizlisima nije pomoga ni odlična igra Kanađanina Dilona Bruksa koji je ubacio čak 37 poena.

Luka Dončić nije igrao za Dalas zbog povrede u Mineapolisu. U timu nije bilo ni našeg centra Bobana Marjanovića. Minesota je pobedila oslabljene Maverikse sa 111:105. Kod Vukova najbolji je bio Karl Antoni Tauns sa 24 poenom. Gostima iz Teksasa nije pomogla ni odlična partija Tima Hardveja koji je ubacio 28 poen.

Korona virus opet stvara probleme širom sveta. Utakmiuce se odlažu, a tokom noći tri meča NBA lige nisu odigrana, Filadelfija – Nju Orleanas, Atlanta – Klivlend i Bruklin – Denver.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.