POBEĐUJU I KADA SU OSLABLJENI: Durent vodio Bruklin do trijumfa u derbiju dana (VIDEO+FOTO)
Kevin Durent u akciji protiv Filadelfije, Foto: Profimedia

nba liga

POBEĐUJU I KADA SU OSLABLJENI: Durent vodio Bruklin do trijumfa u derbiju dana (VIDEO+FOTO)

U ekipi Filadelfije najbolji je bio Džoel Embid sa 32 postignuta poena

Objavljeno: 07:34h

Košarkaši Bruklina savladali su Filadelfiju sa 114:105 u dramatičnoj završnici koju je pogođenim trojkama razrešio Kevin Durent i utalmicu završio kao najefikasniji igrač sa dvocifrenim dvostrukim učinkom.

Iako su u većem delu meča vodili, a u jednom delu i sa 20 poena prednosti, domaćini su u drugom poluvremenu popustili i dozvolili Filadelfiji da u zavrnicu meča uđe sa samo poenom zaostatka. Tada je zvezda Bruklina Kevin Durent preuzeo odgovornost i sa dve trojke obezbedio pobedu domaćinima.

Durant je meč završio kao najefikasniji igrač sa dabl dabl učinkom a mola mu je nedostajalo i za trostruki dvocifren učinak. Ubacio je 34 poena uz 11 skokova i osam asistencija uz ključne pogotke za pobedu domaćina.

Odličnu podršku je imao i od ostalog tima u kome su još petorica igrača imala dvocifren šuterski učinak a izdvojili su se Grifin i Klekston sa po 17 poena.

Na drugoj strani najefikasniji su bili Džoel Embid sa 32 postignuta poena uz devet skokova i šest asistencija i Set Kari koji je dodao 29 poena, tri skoka i četiri asistencije ali su na kraju morali da se pomire sa trećim uzastopnim porazom.

Na svojim terenima pobede su ostvarili Indijana protiv Detroita sa 122:13 i Finiks koji je ubedljivo nadigrao Vašington sa 118:98.

Na gostovanju je jedino slavio Njujork nadigravši Hjuston sa 116:103 predvođen Imanuelom Kviklijem koji je ubacio 24 i Evanom Furnijeom koji je dodao 23 poena.

Rezultati NBA utakmica:

Indijana - Detroit 122:113 Bruklin - Filadelfija 114:105 Hjuston - Njujork 103:116 Finiks - Vašington 118:98 Toronto - Čikago odloženo

(Espreso/RTS)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.