MALO JE FALILO DA NEDOVIĆ OSVETI ZVEZDU! Neprepoznatljiv Vasa Micić!
Foto: Profimedia

evroliga

MALO JE FALILO DA NEDOVIĆ OSVETI ZVEZDU! Neprepoznatljiv Vasa Micić!

Odigrane su četiri utakmice 16.kola Evrolige

Objavljeno: 22:37h

Košarkaši Panatinaikosa nisu uspeli da ostvare veliko iznenađenje u 16. kolu Evrolige jer su tesno poraženi na svom terenu od Barselone 85:82, te odlična partija Nemanje Nedovića neće biti baš lepog ukusa.

Nedović je bio najefikasniji igrač svoje ekipe sa 18 poena uz jedan skok i četiri asistencije, ali na kraju nije osvetio bivši klub Crvenu zvezdu koja je takođe položila oružje pred Kataloncima.

Barsu su predvodili Nikola Mirotić sa 20 poena uz sedam uhvaćenih lopti i četiri asistencije, te Laprovitola sa dva poena manje.

Efes je odigrao jedan prilično dobar meč i slavio u Tel Avivu protiv Makabija 92:78, ali Srbi u ekipi turskog predstavnika nisu briljirali.

Vasilije Micić je zabeležio samo četiri poena, jedan skok i tri asistencije, daleko ispod svog proseka, dok je Filip Petruševa upisao samo dva poena za tri minuta provedena na parketu.

Efes je najviše pogurao Šejn Larkin koji je ubacio 26 poena uz po šest skokova i asistencija, dok je Ante Žižić na drugoj strani sakupio 23 poena u šest skokova.

Evroliga, 16. kolo

Fenerbahče - Baskonija 75:53 Panatinaikos - Barselona 82:85 Makabi - Anadolu Efes 78:92 Armani - Real Madrid 73:75

Espreso/Telegraf


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.