TRENER PANATINAIKOSA O STEFANU JOVIĆU: On još nije spreman za kontakt igru - dakle, moraćemo sve da uzmemo u obzir!
Foto: Emilija Jovanović

evroliga

TRENER PANATINAIKOSA O STEFANU JOVIĆU: On još nije spreman za kontakt igru - dakle, moraćemo sve da uzmemo u obzir!

Ostao je zagonetan trener "zelenih"

Objavljeno:

Daleko od dobrog je Pantainaikos odradio prvi deo sezone u Evroligi. Ima tek četiri pobede u 14 utakmica. U domaćem šampionatu je dobio prvi veliki derbi i to na terenu Olimpijakosa (81:76). Ali, poraz od Arisa (81:71) u Solunu (3. kolo) posle pomračenja u trećoj (14:31) i četvrtoj deonici (26:14) ne dozvoljavaju Zelenima da mirno čekaju nastavak prvenstva i borbu za čelnu poziciju.

Svesni su da su im za ostvaranje ciljeva neophodna pojačanja, zbog čega se već izvesno vreme analiziraju šta ima na tržištu.

Košarkaška reprezentacija Srbije, Stefan Jović
foto: Emilija Jovanović

"To je definitivno tačno", potvrdio je trener Dimitris Priftis pred put u Milano na večerašnji duel sa Olimpijom (20.30 časova) u 15. kolu Evrolige.

Pre izvesnog vremena, kao i letos pominjala se mogućnost da to pojačanje bude Stefan Jović, srpski reprezentativac koji je već završio period oporavka posle rupture mišića zadobijene u dresu Srbije na kvalifikacionom meču za Olimpijske igre u Tokiju.

"Jović još nije spreman za kontakt igru. Dakle, moraćemo sve da uzmemo u obzir", ostao je zagonetan trener Panatinaikosa...

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.