SRAMNA, ŠOKANTNA IZJAVA BIVŠE NBA ZVEZDE: Ćerka mi je rođena jer njena majka nije mogla da me zadovolji!
Foto: Profimedia

reč je o bivšoj teniserki

SRAMNA, ŠOKANTNA IZJAVA BIVŠE NBA ZVEZDE: Ćerka mi je rođena jer njena majka nije mogla da me zadovolji!

Šokanta izjava bivše zvezde NBA lige

Objavljeno: 18:58h

Legendarni košarkaš Džulijus Irving (71) zaprepastio je izjavom o svojoj kćerci, nekadašnjoj teniserki Aleksandri Stivenson.

On je u svojim memoarima napisao da je njegova kćerka rođena samo zato jer njena majka, Samanta, nije imala mogućnost da mu pruži oralni se*s jer je imala protezu na zubima.

- Ona je bila neko ko mi pomaže da se opustim ako sam uznemiren ili pod stresom. Otišao bih i proveo opuštajuće veče koje bi uključivalo oralni seks. Sećam se da smo samo jednom imali odnos, i to zbog toga što je dobila novu protezu da ispravi zube. Sa žicom i metalom u ustima, oralni se*s nije bio opcija - šokirao je Irving.

Samanta Stivenson je u to doba bila sportska novinarka, što je postala i Aleksandra nakon što je završila profesionalnu karijeru 2018. godine.

Ona do 2004. godine nije upoznala oca, ali su se nakon toga često družili između njenih turnira.

Aleksandra Stivenson je najbolji plasman u karijeri imala 2002. godine kada je došla do 18. mesta na WTA listi. Najbolji rezultat joj je polufinale Vimbldona 1999. godine.

Čuveni Dr. J je jedan od najvećih košarkaša svih vremena, a u profesionalnoj karijeri je ubacivao preko 24 poena u proseku.

S Filadelfijom 76ersima je 1983. godine osvojio NBA naslov, a ima i dva naslova u tadašnjoj NBA ligi sa Njujork Niksima

Espreso


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.