ZANOSNA MANEKENKA ODUSTALA OD HAMILTONA: Sad je as Čelsija pao na čari (čitaj: OBLINE) egzotične Kamile! (FOTO)
Zavela Čilvela: Kamila Kendra, Foto: Printscreen/Instagram/@camila.kendra

našla novog dečka

ZANOSNA MANEKENKA ODUSTALA OD HAMILTONA: Sad je as Čelsija pao na čari (čitaj: OBLINE) egzotične Kamile! (FOTO)

Prema glasinama, mlada influenserka rođena u Dominikanskoj republici na svom Instagram profilu je podelila nekoliko snimaka iz luksuznog doma engleskog fudbalera

Objavljeno:

Kamila Kendra ima novu ljubav, a prema pisanju medija radi se o Benu Čilvelu, defanzivcu Čelsija.

Nakon mučnog koketiranja sa sedmerostrukim prvakom Formule 1 Luisom Hamiltonom, čini se da je 27-godišnja manekenka okrenula stranicu i bacila se u potragu za novom metom, a kako sada stvari stoje, idealnog muškarca pronašla je u beku londonskog tima.

Prema glasinama, mlada influenserka rođena u Dominikanskoj republici na svom Instagram profilu je podelila nekoliko snimaka iz luksuznog doma engleskog fudbalera.

Detalj je to koji nije promakao njegovim pratiocima, iako njih dvoje još nisu javno objavili svoju vezu. Navodno su njene objave nastale iz njegovog doma u koji poslednje vreme sve češće dolazi.

Smatra se da je Kamila svojevremeno izlazila sa Hamiltonom, a povezivala se i sa Tajlerom Kemeronom, zvezdom šoua 'Bačeloret'. Kao i većina influenserki i modela, ima sve veći broj pratilaca na društvenim mrežama, a sve zahvaljujući vanrednoj lepoti.

Ispod pogledajte još njenih fotografija.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.