ODRŽANA KOMEMORACIJA POVODOM SMRTI MOCE VUKOTIĆA: Svi su došli da se oproste od legendarnog fudbalera!
Foto: Mondo/Uroš Arsić

tako i treba

ODRŽANA KOMEMORACIJA POVODOM SMRTI MOCE VUKOTIĆA: Svi su došli da se oproste od legendarnog fudbalera!

Među prvima su redom stizali Zvezdine zvezde Dragan Džajić i Vladimir Petrović Pižon, naravno tu je i Nenad Bjeković dugogodišnji saborac i saigrač Momčila Vukotića, kao i predsednik kluba iz Humske Milorad Vučelić

Objavljeno: 12:01h

Najveća legenda Partizana Momčilo Moca Vukotić napustio nas je 3. decembra posle duge i teške bolesti, a kompletna fudbalska Srbija se na komemoraciji oprašta od omiljenog sina Humske.

Moca Vukotić je igrao čak 752 utakmice za crno-bele i postigao 306 golova. On je sa Partizanom triput osvojio prvenstvo SFR Jugoslavije. Za reprezentaciju je igrao 14 puta, od 1969. do 1974. godine.

Partizan je i trenirao od 1988. do 1989, u njemu je bio i direktor Omladinske škole od 2012. do 2016, a trenersku karijeru je gradio i u Grčkoj i na Kipru.

Komemoracija Moce Vukotića
foto: Mondo/Uroš Arsić

Mnoge legende iz Humske, ne kriju da je Moca i najveći igrač Partizana svih vremena, pa je kompletna fudbalska Srbija danas došla u Skupštinu Srbije da se na komemoraciji oprosti od Momčila Vukotića.

Među prvima su redom stizali Zvezdine zvezde Dragan DŽajić i Vladimir Petrović Pižon, naravno tu je i Nenad Bjeković dugogodišnji saborac i saigrač Momčila Vukotića, kao i predsednik kluba iz Humske Milorad Vučelić.

1 / 7 Foto: Mondo/Uroš Arsić

Tu su i Lazar Marković, sadašnji kapiten crno-belih, kao i Ivica Kralj nekadašnji golman Partizana i Miloš Vazura sadašnji funkcioner. Duško Vujošević, košarkaška legenda i Saša Ilić Mocin naslednik...

Zvezdan Terzić, Ostoja Mijailović, kompletno rukovodstvo večitog rivala je došlo na poslednje zbogom "Moci", što pokazuje koliko su fudbalskog virtouza cenili i na drugoj strani Topšiderskog brda.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.