OGLASIO SE PREDSEDNIK PARTIZANA ZBOG NAVODA O SUKOBU IGRAČA: "Pokušaji destabilizacijе očekivani!"
Foto: Printscreen/Youtube/BC Partizan TV

negira

OGLASIO SE PREDSEDNIK PARTIZANA ZBOG NAVODA O SUKOBU IGRAČA: "Pokušaji destabilizacijе očekivani!"

Ostoja Mijailović usmerava pažnju na duel sa Budućnosti

Objavljeno: 11:23h

Rade Zagorac je ostao bez kapitenske trake odlukom Željka Obradovića, koji je na meču protiv Lietkabelisa za novog lidera ekipe postavio Nemanju Dangubića.

A danas je u medijima prostrujila informacija da je mogući razlog navodni sukob koji je imao na treningu sa Rodionsom Kurucem.

Nedugo nakon toga na Tviteru se oglasio Ostoja Mijailović, sa oštrom porukom usmerenom ka medijima koji su plasirali informaciju okarakterisavši to kao pokušaj destabilizacije kluba lažnim tekstovima.

- Pokušaji destabilizacije i plasiranje lažnih tekstova "dobro informisanih" je očekivano. Zbog tima, ali i zbog zlonamernih, pokažimo sutra slogu i pružimo podršku Željku i momcima u Areni - poručio je predsednik Partizana.

Podsetimo, Partizan na narednom meču dočekuje Budućnost iz Podgorice na derbiju 9. kola ABA lige.

Trener crno-belih Željko Obradović je posle meča rekao da je Dangubić "kapiten Partizana u ovom trenutku", da se nije dogodilo "ništa specijalno" i da je on doneo tu odluku.

Dnevni list Danas objavio je da je takav potez Obradovića usledio posle sukoba Zagorca sa Rodionom Kurucom na treningu. Taj list je naveo i da "ne bi bilo iznenadjenje da jedan od njih, u toku rekonstrukcije tima, postane višak i da mu se klub zahvali na saradnji".

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.