ŽELJKO OBRADOVIĆ: Ja hoću da vratim Partizan gde mu je mesto, igrači su ti koji treba da napreduju!
Foto: Starsport©

ZATO JE DOŠAO

ŽELJKO OBRADOVIĆ: Ja hoću da vratim Partizan gde mu je mesto, igrači su ti koji treba da napreduju!

Partizan nakon prvih pet utakmica ima pet pobeda i deli prvo mesto grupe A Evrokupa sa Lokomotivom i Huventudom

Objavljeno:

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović govorio je za medije nakon pobede njegove ekipe u petom kolu Evrokupa protiv Lijetkabelisa.

Ističe da je kod igrača primetan napredak.

- Ja hoću da vratim Partizan gde mu je mesto, igrači su ti koji treba da napreduju i očigledan napredak je tu po meni. Ja ću sve da uradim da pomognem, moja uloga je da pomognem igračima i interesu tima. Logično je da je trener taj koji uvek vodi računa o interesu tima i ja se tako ponašam. Vodim računa o svakom od njih i moj način rada je svima poznat otvoren za razgovor i sugestiju i svako ima još prostora da uči pa se tako i ponaša. Ko god oće da priča sa mnom samo neka izvoli - rekao je.

Osvrnuo se i na neigranje Jama Madara.

- Važnije mi je tvoje zdravlje od utakmice. On ima 20 godina i tek treba da igra kosarku, hteo je da primi injekciju... Zagorac nije igrao protiv Andore, blokirala su mu leđa. Postoje određeni problemi i da bi izgurao 2 utakmice sedmično moraš da imaš najmanje 12 igrača za dobar trening i 12 igrača u rosteru i kada se desi povreda ovog tipa da ima neko da uskoči. Moja želja kao ternera samo je jedna – da uvek koristim 12 igrača i da svima rasporedim vreme. To je nemoguće i to je utopija - rekao je.

Partizan nakon prvih pet utakmica ima pet pobeda i deli prvo mesto grupe A Evrokupa sa Lokomotivom i Huventudom.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.