OVAJ RAT JOKIĆA I MORISA TRAJE DUGO: A sve je započeto pre čak dve godine!
Foto: Profimedia

nije slučajno

OVAJ RAT JOKIĆA I MORISA TRAJE DUGO: A sve je započeto pre čak dve godine!

Podsetimo, ovo nije ništa novo za braću Moris, imali su brojne incidente tokom karijere, možda je najsvežiji primer duel Markusa i Dončića od prošle godine, kada je Slovenac pobesneo na Amerikanca

Objavljeno:

Nikola Jokić je imao sukob sa Markifom Morisom, a pre toga ga je napao i njegov brat Moris. I to s leđa!

Nikola Jokić je nasrnuo na Markifa Morisa zbog nesportskog poteza, zbog čega su obojica izbačena sa meča i samo je Srbin suspendovan, a zbog toga je nastala prava bura u javnosti.

Prvo je Džimi Batler, košarkaš Majamija, pretio Jokiću i tražio da se "nađu posle meča", da bi se ubrzo potom oglasio i Markifov brat, takođe košarkaš Markus Moris, najavivši da će se osvetiti srpskom centru. Ono što je zanimljivo je da je i Markus već nasrtao na Jokića...

Pre dve godine na meču Denvera i Niksa došlo je do sukoba posle jednog duela dvojice snažnih košarkaša. Jokić je pokušao da dođe do ofanzivnog skoka, nije uspeo, a kada je krenuo da trči nazad, Markus Moris ga je udario s leđa.

Srbin naravno nije oćutao, krenuo je na Morisa, međutim košarkaš Niksa ga je potom udario u grudi.

Zanimljivo, to je prošlo nekažnjeno, možda i zato što se Jokić nije bacio poput njegovog brata Markifa, a zanimljivo je da je provokacija došla s leđa. Baš to je Markus zamerio Nikoli nakon duela na utakmici Denvera i Majamija, što će reći da je pomalo i licemeran.

- Čekao si da moj brat okrene leđa! ZAPAMĆENO! - napisao je Moris nakon duela u noći između ponedeljka i utorka o kom priča čitava NBA liga.

Podsetimo, ovo nije ništa novo za braću Moris, imali su brojne incidente tokom karijere, možda je najsvežiji primer duel Markusa i Dončića od prošle godine, kada je Slovenac pobesneo na Amerikanca.

Ipak, vredi podsetiti i da Jokića "čuvaju" njegova braća koja su se odmah na Tviteru oglasila i poručila Amerikancu da je sve trebalo da se završi na utakmici. "Opasni momci", kako često navijači Denvera vide Nemanju i Strahinju, zapretili su Markusu da ne pokušava ništa jer će onda morati sa njima da se obračunaju.

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.