NIKOLA SE PLAŠI SAMO NJEGA! Isplivao SNIMAK Nemanjine borbe, OVAKO BIJE JOKIĆEV BRAT (VIDEO)
Foto: Starsport©

NEVEROVATNO

NIKOLA SE PLAŠI SAMO NJEGA! Isplivao SNIMAK Nemanjine borbe, OVAKO BIJE JOKIĆEV BRAT (VIDEO)

Braća Jokić u Denveru prate svaki Nikolin meč, a Strahinja i Nemanja su se takođe bavili košarkom i uz njih je sadašnji MVP odrastao i zavoleo taj sport

Objavljeno: 10:04h

Nikola Jokić se u životu plaši samo njega, a kada vidite šta radi u ringu shvatićete i zašto!

Nikola Jokić se u finišu meča sa Majamijem potukao sa Markifom Morisom, a to su sa tribina gledala i njegova braća! Američki mediji su se pitali šta bi se desilo da su se umešali, a na kraju su oni i reagovali.

Javno su se oglasili preko tvitera i poslali poruku bratu Markifa Morisa Markusu, koji je posle cele gužve na tviteru zapretio Nikoli.

Braća Jokić u Denveru prate svaki Nikolin meč, a Strahinja i Nemanja su se takođe bavili košarkom i uz njih je sadašnji MVP odrastao i zavoleo taj sport. Braća prate svaki meč Nikole i već su umeli da se umešaju!

Kao recimo na meču sa Finiksom, kada su sa tribina burno reagovali na prozivke i napade na MVP-a!

A da su se sada umešali u tuču, Nemanja Jokić bi bio opasan protivnik!

Malo je poznato da se on u Americi jedno vreme bavio borilačkim veštinama i da je imao perfektan skor! Odradio je nekoliko borbi bez poraza, a startovao je karijeru sa četiri nokauta!

Posle prve borbe koju je Nemanja dobio, naravno nokautom, oglasio se i Nikola:

- Kada je došao kući ja sam njega nokautirao - našalio se MVP NBA lige.

U meču sa Romanom Markezom koristio je svoju veliku prednost u visini i napadao svog protivnika pre svega udarcima nogom. Pod naletom udaraca Markez je vrlo brzo pao. Ustao je, ali je Jokić nastavio da ga tuče i na kraju je posle tri nokauta proglašen tehinčki nokaut.

Četvrti meč je imao sa iskusnim Vilijamom Vandervirom i tu je takođe dominirao. Tu borbu je Nemanja Jokić krenuo agresivno i već posle 20 sekundi njegov rival je pao. Posle 20 sekundi još jednom je pao protivnik i ova borba se vrlo brzo završila tehničkim nokautom.

Kada su novinari pitali Nikolu da li se plaši nekog NBA centra, on im je odgovorio:

- Zašto da se plašim? Ja igram košarku i plašim se samo jedne osobe u mom životu. To je moj brat. Jeste li ga videlI? - rekao je on tada.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.