PROBLEMATIČNI MORIS VEĆ IZAZIVAO SKANDALE! Ružna prošlost čoveka kog je JOKIĆ NOKAUTIRAO! (VIDEO)
Foto: Profimedia

NBA LIGA

PROBLEMATIČNI MORIS VEĆ IZAZIVAO SKANDALE! Ružna prošlost čoveka kog je JOKIĆ NOKAUTIRAO! (VIDEO)

Ceo NBA priča o skandalu koji se desio na meču Denvera i Majamija.

Objavljeno: 09:16h

Svemu je prethodila provokacija krilnog centra Majamija, koji je po rečima aktuelnog MVP-a lige izveo jedan "pokvaren potez".

Moris je namerno udario Jokića, a ovo mu nije prvi put da pravi skandale. On je ušao u ligu 2011. godine kao 13. pik kada su ga draftovali Finiks Sansi, a pet minuta kasnije je i njegov blizanac Markus takođe draftovan.

Posle sjajne karijere na Kanzasu uspeo je da ima odličnu NBA karijeru, pa je čak 2020. godine uzeo šampionski prsten sa Los Anđeles Lejkersima, ali su ga oduvek pratili skandali!

I to na utakmicama sa Denverom! Prvi veliki skandal napravio je u septembru 2015. godine kada ga je NBA kaznio sa 10.000 dolara jer je javno tražio da bude trejdovan. Nije ga to zaustavilo, pa je na utakmici Finiksa i Denvera u decembru 2015. ušao u sukob sa trenerom!

Bacio je peškir direktno na Džefa Hornaseka i zbog toga je suspendovan na dva meča zbog neprimrerenog ponašanja. Ipak ono što se najviše pamti je njegova tuča sa saigračem.

Napravio je toliko problema Sansima dok je igrao za njih, a ovaj mu je završio karijeru u Finiksu. Na svom poslednjem meču za Sanse 10. februara 2016. godine potukao se sa saigračem! Nasrnuo je na Arčija Gudvina na jednom tajmautu i to je prešlo u pravu tuču!

Krenuo je da mu se unosi u lice, a onda su ih saigrači jedva rastavili! A njegove reči nakon svega su jasno pokazale da se nimalo ne kaje zbog svojih postupaka.

- To je moj mlađi brat, ovde sam sa njim tri godine, jako ga dobro poznajem, znam njegovu porodicu. Ovakve stvari se dešavaju - pravdao se Moris posle meča.

Dodao je i da je hteo da pokaže Gudvinu kako treba da se ponaša.

- Samo želim ono što je najbolje za njih, oni su mladi momci i hoću da im pokaže pravi način. Malo sam bio agresivan, ali uvek si agresivan prema mlađem bratu - rekao je tada on,

Što se tiče učinka na terenu, on je odigrao sjajnu sezonu 2013/14 kada je bio u konkurenciji za najboljeg šestog igrača NBA, kao i za igrača koji je najviše napredovao.

A u januaru 2015. godine ušao je u istoriju jer je na kratko na terenu u istom timu bio sa svojim bratom Markusom, ali i braćom Goranom i Zoranom Dragićem.

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.