OBRADOVIĆ REKAO MURU DA SE IZVINI LJUDIMA IZ FMP-a: Na ostalo nemam odgovor, videli ste moju reakciju...
Foto: Emilija Jovanović

nema mesta za uvrede

OBRADOVIĆ REKAO MURU DA SE IZVINI LJUDIMA IZ FMP-a: Na ostalo nemam odgovor, videli ste moju reakciju...

Iz Železnika su rekli da je sve u redu

Objavljeno:

Trener košarkaša Partizana, Željko Obradović, rekao je da je poručio Dalasu Muru da se izvini FMP-u zbog izjave da su "mala Zvezda".

Košarkaši Partizana su bez većih problema pobedili FMP rezultatom 74:69, iako semafor baš i ne govori tako.

Posle sedam kola imaju svih sedam pobeda, a i u Evrokupu su bez poraza pa su tako jedina nepobediva ekipa "starog kontinenta".

KK Partizan, Dalas Mur
foto: Emilija Jovanović

Pred meč sa FMP-om je u javnost izašla izjava Dalasa Mura da je FMP "mala Crvena zvezda" i to je uzburkalo domaću javnost, a trener Partizana Željko Obradović kaže da je rekao Muru da uputi izvinjenje.

- Nisam neko ko previše prati medije, ne zanimaju me vesti niti se bavim time. Iznenađen sam bio kad me je prijatelj zvao i pričao o izjavi Mura i saopštenju iz Železnika. Ja zaista to nisam pročitao. Uvek uđem da pogledam samo neki rezultat utakmice, ili statistiku budućeg protivnika, ili naše koji igraju u NBA. Toliko je moje interesovanje za vesti na sajtovima ili bilo kom mediju. I onda sam jutros reagovao na treningu i rekao Muru da ta njegova izjava ima neku težinu i da je ljudima iz Železnika smetalo, da bi on trebalo uveče pred utakmicu da dođe sa mnom i da odemo da se izvinimo ljudima iz Železnika. Međutim, on je već preko dana dao izjavu. Izvinio se, ja sam pitao ljude iz Železnika, oni su rekli da je sve u redu. Rekao sam im takođe i da možemo zajedno da izađemo na teren, ako mislite da ćete imati nekih problema, a ja da izađem sa Stefanovićem koji je izvanredan momak. Koristim priliku da mu čestitam na svemu što radi. Rekli su da ne treba i da je sve u redu. Mislim da je bila fer i korektna utakmica. Sve ostalo su pitanja na koja ja ne mogu da imam odgovor, a nadam se da ste videli moju reakciju - rekao je Žoc verovatno misleći na trenutak kada je navijačima Partizana poručio da prestanu sa vređanjem Vesne Čović, supruge prvog čoveka Crvene zvezde.

Željko Obradović
foto: Starsport / Peđa Milosavljević

O samoj utakmici rekao je:

- Mislim da smo večeras otvorili utakmicu, za razliku od one pre nekoliko dana, na dobar način. Bili smo izuzetno agresivni, izgledali mnogo bolje u napadu. Igrali smo prilično dobro do poslednjih pet minuta utakmice. Igrači treba da shvate da pri pozitivnom rezultatu, kada rival pokušava da igra na celom terenu sa udvajanjem – da je to situacija kada mora da se igra maksimalno agresivno i da se igra za koš odmah. Nismo to uradili, zaustavili smo se, imali smo problema da šutnemo loptu, obično na isteku vremena i zbog toga je ovako loš procenat za tri poena. Kako bilo, čestitam svojim igračima još jednom na pobedi, ispred nas je veoma interesantna sedmica gde nas čeka putovanje u Andoru i posle toga utakmica sa Zvezdom ovde u Pioniru - rekao je Željko Obradović posle utakmice.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.