NOVI PORAZ VIRTUSA: Nakon Napolija, tim iz Bolonje izgubio i od Tortona 17 razlike!
Foto: Profimedia

palakanestro

NOVI PORAZ VIRTUSA: Nakon Napolija, tim iz Bolonje izgubio i od Tortona 17 razlike!

Ekipa Serđa Skariola i ne izgleda baš najbolje

Objavljeno:

Jedan od glavnih kandidata za osvajanje ovogodišnjeg Evrokupa, šampion Italije Virtus iz Bolonje, trenutno se nalazi u kontraritmu. Tim Serđa Skariola zabeležio je drugi poraz na poslednje dve utakmice u italijanskom prvenstvu. Ovoga puta bolja od njega bila je Tortona. I to vrlo ubedljivo - 93:76.

Za oduševljenje, malo i nevericu domaćih navijača koji su u velikoj meri ispunili dvoranu.

Virtus je u prošlom kolu gostovao Napoliju, a tamo je primio 92 poena i doživeo prvi poraz u sezoni. Sada je definitivno došlo do velikog iznenađenja jer je Tortona ekipa iz sredine tabele italijanskog šampionata, bliža donjem nego gornjem domu.

Miloš Teodosić, KK Virtus
foto: Printscreen/Eurocup

Nije baš na startu meča moglo da se nasluti da će doći do ovakvog razvoja meča, ali je Tortona u drugoj deonici ubacila čak 31 poen, a u poslednjoj deonici Virtus je dao samo 11 i zato ubedljiv trijumf domaćina.

Najzaslužniji za ovo iznenađenje, da ne kažemo senzaciju, bili su Daum sa 18, Macura sa 15, te Rajt i Maskolo sa 14 odnosno 12 poena. Vims je vukao Virtus koliko je mogao sa 28 poena, ali nije imao pravu podršku.

Miloš Teodosić ga je ispratio sa 12 poena i četiri asistencije, ali sigurno igrači i klub takvog gabarita neće biti zadovoljni ovakvim izdanjem u Tortoni.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.