ILIJA ĐOKOVIĆ: Utakmica protiv Partizana samo je motiv više da pokažemo šta znamo!
Foto: Starsport©

PRED SUBOTU

ILIJA ĐOKOVIĆ: Utakmica protiv Partizana samo je motiv više da pokažemo šta znamo!

Meč između Borca i Partizana na programu je u subotu od 19.00

Objavljeno:

Košarkaš Borca iz Čačka Ilija Đoković rekao je da je utakmica protiv Partizana samo motiv više da pokažu šta znaju, kao i da ekipa neće lako odustati.

- Utakmica protiv Partizana samo je motiv više da pokažemo šta znamo. Crno-beli dolaze u Čačak, a Željko Obradović nije igrao utakmicu u Čačku duži vremenski period. Uz sav renome koji ima, a o tome neću ni da govorim, jer smatram da je suvišno, sigurno je da mu se nećemo lako predati, kao što nismo nikad - rekao je Đoković, preneo je klupski sajt.

- Ukoliko popravimo greške iz prethodnih duela i ako budemo fokusirani svih 40 minuta, sigurno da ćemo imati šansu za pobedu - dodao je on.

Košarkaši Borca dočekaće u subotu ekipu Partizana, u meču šestog kola ABA lige.

Crno-beli su vodeći sa maksimalnim učinkom, dok Borac ima dve pobede i tri poraza.

Đoković je dodao da nije potpuno zadovoljan uradjenim do sada u ligi, da je ekipa ušla u dobar ritam, a da je zatim usledio poraz od Zadra (56:70).

- Osetili smo da možemo da dobijemo tu utakmicu, ali nas nije išlo tokom meča, tako da smo bili poprilično ljuti nakon susreta - rekao je 25-godišnji igrač.

On je ocenio da njegov tim može da bude najprijatnije iznenadjenje u ABA ligi, iako trenutno imaju tri upisana poraza.

- Iako je trenutni skor 2/3, mislim da ćemo iz utakmice u utakmicu biti sve bolji i da ćemo pokazati ko smo i šta smo - istakao je on.

Đoković, koji je ove sezone postao igrač čačanskog kluba rekao je i da očekuje da navijači budu "šesti igrač", u spektaklu protiv Partizana.

Meč između Borca i Partizana na programu je u subotu od 19.00.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.