POBEDIO INFEKCIJU: Posle nedelju dana Svetislav Pešić otpušten iz bolnice
Foto: Starsport

laknulo je svima

POBEDIO INFEKCIJU: Posle nedelju dana Svetislav Pešić otpušten iz bolnice

Reprezentacija Srbije za mesec dana 25. novembra u Beogradu započinje kvalifikacije za Mundobasket protiv Letonije

Objavljeno: 14:28h

Košarkaška javnost bila je zabrinuta prethodnog ponedeljka, kada je KSS objavio da je novi selektor reprezentacije Srbije Svetislav Pešić hospitalizovan i ima problem sa infekcijom grla koje zahteva bolnički tretman.

Odmah su se pojavile i lažne glasine o infekciji koronavirusom, koje je brzo demantovao njegov sin Marko Pešić.

Posle nedelju dana u bolnici, Pešić se uspešno pobedio infekciju i otpušten je iz bolnice, saznaje Telegraf. Selektor se oseća odlično, te će biti spreman za predstojeće izazove koje čekaju reprezentaciju Srbije, koja tačno za mesec dana 25. novembra u Beogradu započinje kvalifikacije za Mundobasket protiv Letonije, dok tri dana kasnije gostuje Belgiji.

Selektor je odmah poslao i poruku poruku javnosti.

Svetislav Pešić
foto: Starsport©

- U svakom slučaju sam bolje nego kada sam otišao u bolnicu, na vreme smo reagovali… Zahvaljujem se, pre svega, profesoru doktoru Vladimiru Đorđeviću, koji me je na intervenciju profesora doktora Dragana Radovanovića vrlo srdačno primio. Nakon dva dana već sam se osećao dobro, ali sam morao da ostanem u bolnici šest-sedam dana i ispoštujem protokol oko primanja terapije. Želim ovom prilikom da se zahvalim i kompletnom osoblju, koje je bilo ne samo profesionalno, već i vrlo srdačno - rekao je selektor Svetislav Pešić.

Podsetimo, Pešić je prethodnog ponedeljka želeo da okupi mlađe košarkaše, kako bi ih isprobao na kontrolnim treninzima, ali su oni otkazani zbog njegove hospitalizacije.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.