PUSTITE KAJRIJA DA IGRA: Obožavaoci američkog košarkaša organizovali protest ispred dvorane Bruklina (VIDEO+FOTO)
Foto: Profimedia

neredi u americi

PUSTITE KAJRIJA DA IGRA: Obožavaoci američkog košarkaša organizovali protest ispred dvorane Bruklina (VIDEO+FOTO)

Irving ne planira da primi vakciniu, a njegovi fanovi pokušali su da naprave pritisak na ligu i vlasti pred sinoćni meč sa Šarlotom

Objavljeno: 08:40h

Američki košarkaš Kajri Irving (29, 188cm) jedan je od najvećih protivnika vakcinacije među sportistima, a sve dok ne bude imunizovan neće moći da igra utakmice za Bruklin Netse.

Nema popusta ni za jednu od najvećih NBA zvezda, tako da je Bruklin bio lišen njegove pomoći u prve tri utakmice sezone, a kako za sada stvari stoje - pitanje je kada će na teren. Irving ne planira da primi vakcinu, a njegovi fanovi pokušali su da naprave pritisak na ligu i vlasti pred sinoćni meč sa Šarlotom.

Uoči duela koji je Bruklin izgubio kod kuće (111:95) ispred dvorane okupili su se najveći fanovi Kajrija Irvinga, istovremeno i antivakseri, koji su ne tako mirnim protestom pokušali da pomognu svom miljeniku.

Vikali su "Pustite Kajrija da igra", držali antivakserske transparente, a bilo je i onih koji su probijali barikade i pokušavali da uđu u arenu bez ulaznice. Umalo je eskalirao sukob sa policijom, a kako je sve to izgledalo možete pogledati OVDE.

Sjajni košarkaš ne može da igra domaće utakmice zbog zakona u Njujorku, a Bruklin je odlučio da ga ne vodi ni na gostovanja dok se potpuno ne vakciniše.

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.