RADONJIĆ ZNA KAKO STIĆI DO POBEDE PROTIV ALBE: Na nama je da im ne dozvolimo da oni nametnu svoj ritam igre
Foto: Starsport©

IZJAVA PRED UTAKMICU

RADONJIĆ ZNA KAKO STIĆI DO POBEDE PROTIV ALBE: Na nama je da im ne dozvolimo da oni nametnu svoj ritam igre

Trener crveno-belih i dalje nema kompletnu ekipu na okupu

Objavljeno: 16:19h

Košarkaše Crvene zvezde očekuje duel petog kola Evrolige sa berlinskom Albom.

Crveno-beli imaće i dodati motiv pred ovu utakmicu, a to je pogled na istorijat duela koji je u dosadašnjih 6 mečeva apsolutno na strani gostiju koji su dobili čak 5 utakmica.

Trener Dejan Radonjić i dalje nema kompletnu ekipu na okupu, ali je nakon čak 5 utakmica u kratkom vremenskom periodu, nakon važne pobede nad Cedevita Olimpijom imao malo više vremena da osveži ekipu i pripremi je za novi duel sa Albom:

- Nastavili su sa sistemom koji je postavio trener Aito, sada je tu njegov pomoćnik koji je dugo radio sa njim. Nastavili su sa prepoznatljivim načinom igre. Napravili su dosta promena u timu i sigurno će biti potrebno vreme igračcima da udju u taj ritam i folozofiju igre, zadržali su i kvalitet koji su imali. Na prvom mestu tu je Sikma, zaslužuju apsolutni respekt, sigurno sa dobrim iskustvom putuju za Beograd - rekao je Radonjić novinarima u hali "Aleksandar Nikolić" i tom prilikom dodao:

Dejan Radonjić
foto: Starsport

- Imaju dobro iskustvo igranja ovde, na nama je do dobrom igrom dođemo do kontrole kvaliteta njihove igre i da im ne dozvolimo da oni nametnu svoj ritam igre. Posle dugo vremena imamo situaciju da igramo u Pioniru evroligašku utakmicu pred našim navijačima. Ako bude atmosfera makar približna onome kako je znalo da bude na utakmicama Evrolige ovde, sigurno da će to biti veoma značajno za nas - istakao je trener Zvezde.

Meč petog kola Evrolige između Crvene zvezde i Albe igra se u petak od 19 časova u hali "Aleksandar Nikolić".


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.