ŽELJKO OBRADOVIĆ: I ova utakmica je prilika da se napreduje i da domaćim navijačima pokažemo borbenost i želju!
Foto: Emilija Jovanović

pred krku

ŽELJKO OBRADOVIĆ: I ova utakmica je prilika da se napreduje i da domaćim navijačima pokažemo borbenost i želju!

Utakmica izmedju Partizana i Krke igra se sutra od 19.00 u dvorani "Aleksandar Nikolić"

Objavljeno:

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je danas da je i predstojeća utakmica protiv Krke u ABA ligi prilika da njegov tim napreduje i da pokaže "borbenost i želju da se igra od prve do poslednje sekunde na isti način".

- Probaćemo da neutrališemo njihove najbolje igrače, probaćemo da budemo na nivou na kom smo bili tokom poslednjih utakmica što se tiče napada i protoka lopte koji je iz utakmice u utakmicu sve bolji - rekao je Obradović, prenosi klub.

- I ova utakmica je prilika da se napreduje i da pred domaćim navijačima pokažemo ono što nas je krasilo do sada, a to je borbenost i želja da se igra od prve do poslednje sekunde na isti način - naveo je Obradović i dodao da će kapiten Rade Zagorac vrlo verovatno propustiti meč zbog bolova u ledjima.

Košarkaši Partizana dočekuju sutra Krku iz Novog Mesta, u utakmici petog kola ABA lige.

Željko Obradović
foto: Starsport

Od početka regionalnog šampionata, crno-beli su zabeležili sve četiri pobede i na čelu su tabele, dok je Krka sa učinkom 2/2 u grupi timova koji se nalaze od šeste do 11. pozicije.

- Veoma interesantno za mene je da vidim kako će ekipa da odreguje, s obzirom da prvi put ulazimo u ovaj ritam igranja utakmica na tri dana - rekao je Obradović.

- Priprema za utakmicu je apsolutno drugačija nego što je to bilo do sada i moramo da vidimo kako smo uspeli da regujemo i kako će to izgledati protiv Krke, ekipe koja zaslužuje svaki respekt kao i svi timovi u ABA ligi - dodao je on.

Centar Partizana Balša Koprivica je rekao da je Krka dobar tim, koji igra brzo i dobro šutira za tri poena.

- Naše je da napravimo neke korekcije u odnosu na prethodnu utakmicu protiv Hamburga, pošto igraju na sličan način. Želimo da u meč udjemo isto kao u meču Evrokupa, ali da u završnici budemo puno bolji - rekao je Koprivica.

Utakmica izmedju Partizana i Krke igra se sutra od 19.00 u dvorani "Aleksandar Nikolić".

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.