NEKI IPAK VERUJU U NIKOLU: "Zašto ignorišemo JOKIĆA u MVP trci? 'Gvozdeni čovek' Denvera se dokazao kao SUPERSTAR!"
Foto: Profimedia

daleko od toga da nema šanse

NEKI IPAK VERUJU U NIKOLU: "Zašto ignorišemo JOKIĆA u MVP trci? 'Gvozdeni čovek' Denvera se dokazao kao SUPERSTAR!"

Novinar smatra da Nikola Jokić tek treba da zaigra svoju najbolju košarku

Objavljeno:

Dok se približava početak 75. NBA sezone, sve se više predviđa ko će biti novi prvak, najbolji ruki od pridošlica sa drafta, ali i ono neizbežno - MVP lige.

Novinari uglednog Sports ilustrejtida su dali svoj sud po ovim tačkama, a ljubiteljima košarke sa ovih prostora je posebno zanimljivo poslednje pitanje.

Dok većina kao novog MVP-ja vidi Kevina Djuranta (3 novinara) i Žoela Embida (2), po jedan glas su dobili Tre Jang i Džejms Harden, ali i aktuelni najkorisniji igrač lige - Nikola Jokić.

Nikola Jokić
foto: Profimedia

Iako ga u svim anketama, stručnjaci zanemaruju, novinar Rohan Nadkarni smatra da "Džoker" može da odbrani laskavu titulu.

- Zašto ignorišemo Jokića? 'Gvozdeni čovek' Denvera je igrao svaku utakmicu prošle sezone uprkos krakte pauze posle 'babla', a ima samo 26 godina, što bi moglo da znači da je njegova najbolja košarka tek pred njim. Takođe očekujem da Jokićeve brojke malo skoče u odsustvu Džamala Marija. I pored sve priče o Zajonima (Vilijamson, prim.aut.), Lukama (Dončić) i Treovima (Jang) ovog sveta, Jokić se dokazao kao superstar sopstvenim trudom. Zašto on ne bi pokorio ligu? - pita se Nadkarni.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.