TRENER DENVERA ZABRINUT I PORED JOKIĆA U TIMU: Sve nam fali, nemamo komunikaciju, traljavi smo...
Foto: Printscreen/nba.com

zakržljali

TRENER DENVERA ZABRINUT I PORED JOKIĆA U TIMU: Sve nam fali, nemamo komunikaciju, traljavi smo...

Kao da snaga tima iz Arizone, koji je dobio tri od četiri predsezonske utakmice i aktuelni je vicešampion lige, nije dovoljan problem za MVP-ja i saigrače

Objavljeno:

Denver Nagets novu sezonu NBA lige otvaraju gostovanjem Finiks Sansima koji su ih počistili u drugoj rundi plej-ofa Zapada prošle sezone. Meč se igra u noći između srede i četvrtka.

Kao da snaga tima iz Arizone, koji je dobio tri od četiri predsezonske utakmice i aktuelni je vicešampion lige, nije dovoljan problem za Nikolu Jokića i saigrače, tu je i unutrašnji problem tima koji je pobedio samo jedan od pet pripremnih mečeva.

Nikola Jokić
foto: Profimedia

Da "Grumenje" nije u najboljem raspoloženju govore i reči trenera Majka Melouna. Frustraciju je iskazao nakon što je druga petorka Denvera savladala prvu.

- Sve nam fali. Trenutno nismo dobar tim. Bez organizacije smo, previše se ispucavamo, nemamo komunikaciju, previše izgubljenih lopti, traljavi smo... - počeo je Meloun, a onda kritikovao startere.

- Ako odemo u Finiks kao u trening meču biće jako ružno - iskren je trener Nagetsa.

Zamerio je posebno svojim bekovima na nedovoljnoj komunikaciji i pozvao ih da preuzmu odgovornost.

- Da li pobede u prethodne tri godine bilo šta garantuju? Rekao sam bekovima da moraju da budu glasniji i odlučniji. Imamo veoma, veoma, veoma tihu grupu. Imamo problem da se samoorganizujemo, ne možemo da nađemo sebe u ofanzivi - jadikuje Meloun.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.