MUR I PANTER PRED HAMBURG: Fokusirani smo na sebe, idemo da pobedimo! Moramo biti najbolja verzija Partizana!
Foto: Emilija Jovanović

evrokup

MUR I PANTER PRED HAMBURG: Fokusirani smo na sebe, idemo da pobedimo! Moramo biti najbolja verzija Partizana!

Crno-beli u utorak igraju svoj prvi meč u novoj sezoni Evrokupa

Objavljeno: 09:54h

Jedan od najiskusnijih igrača u Obradovićevom timu, Kevin Panter, kao i novajlija u redovima crno-belih Dalas Mur izneli su svoja očekivanja pred gostovanje u Nemačkoj.

– Idemo da pobedimo. Na pameti nam je samo pobeda, da budemo svoji i igramo utakmicu po utakmicu. Znam da igraju agresivno, da dosta trče… Mi moramo da ostanemo fokusirani na sebe, da budemo najbolja verzija Partizana , rekao je Panter i dodao:

KK Partizan, Kevin Panter
foto: Emilija Jovanović

– Ima nekoliko timova za koje nikad nisam čuo, ali to nije važno, svi mogu da igraju košarku. Mi ćemo biti spremni da odgovorimo na to.

Partizanov plej, Dalas Mur, takođe je pun samopouzdanja pred start Evrokupa.

– Idemo utakmicu po utakmicu, fokusirani smo na sebe. Čeka nas Hamburg, ekipa koja igra dobru odbranu. Mi ćemo da se potrudimo da uradimo sve što trener od nas traži i pobedimo. Gledali smo dosta snimaka, sada znam više o njima, nego pre toga. Imaju dobru igru u tranziciju, moramo odbranom da odgovorimo na to.

KK Partizan, Dalas Mur
foto: Emilija Jovanović

I Mur je dobio pitanje o novom formatu takmičenja.

– Drugačije je od onoga što sam igrao kada sam bio u Francuskoj, ali mi se sviđa. Više utakmica, više šansi, biće zabavno. Podseća dosta na NCAA Martovsko ludilo, sve može da se desi. Zato nijednog protivnika ne smeš da uzmeš zdravo za gotovo. To je naš plan.

(Espreso/Telesport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.