RADONJIĆ OTKRIO KOJI JE PERIOD PRESUDIO POBEDNIKA: Trener Zvezde smatra da konačni rezultat nije realan
Foto: Starsport

IZJAVA POSLE MEČA

RADONJIĆ OTKRIO KOJI JE PERIOD PRESUDIO POBEDNIKA: Trener Zvezde smatra da konačni rezultat nije realan

Crveno-beli u narednom kolu ABA lige igraju protiv ekipe Mornara u Baru

Objavljeno: 00:54h

Košarkaši Crvene zvezde okončali su izuzetno tešku nedelju pobedom u 4. kolu ABA lige nad Cedevita Olimpijom rezultatom 79:64.

Trener Crvene zvezde Dejan Radnonjić je posle utakmice izjavio:

- Krajnji rezultat ne govori ono što se dešavalo tokom meča. Bila je ovo teška utakmica za nas posle dolaska iz Moskve, praktično bez treninga. Još jedna utakmica u kratkom vremenskom periodu sa puno potrošnje, bila je enigma kako ćemo odreagovati. Početak utakmice je pokazao da postoji određena opreznost, u finišu druge deonice smo ušli sa većom energijom i istopili smo razliku koju je napravila Cedevita Olimpija. Uspeli smo da kroz dobru odbranu dođemo do određenog broja napada i realizacije za mirnu završnicu. Prednost je prevelika u odnosu na ono što se dešavalo na terenu, samopouzdanje u finišu nam je donelo nerealnu završnicu na kraju - rekao je Radonjić i dodao:

Dejan Radonjić
foto: Starsport

- Ukupno gledajući u drugoj četvrtini je bilo bitno da izađemo iz loše igre. Nismo uspeli da iz loše odbrane napadom dođemo do boljeg rezultata, ali mislim da je taj period bio presudan za nastavak meča iako je Olimpija u trećoj četvrtini stigla do određene prednosti. Nisu uspeli da se prilagode dobroj i snažnoj košarci u odbrani i pametnom napadu.

Crvena zvezda naredni meč igra u petak u Beogradu protiv berlinske ALBE, a sledeći duel u ABA ligi očekuje je u nedelju protiv ekipe Mornara u Baru.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.